Poz svima sa foruma,srecni praznici ljudi,sve najbolje u ovoj godini,uz mnogo misica!
Interesuje me samo jedna stvar,ne bih mnogo davio,cisto znatizelja
Pricao sam sa ortakom nesto,iako ja nisam neki zastupnik toga,jer radim uz suplemente i ishranu,a i otvorili su mi oci kad sam ja hteo da uzmem,sva sreca. Kapiram da ima jos vremena za mene
No,pitanje je sledece
Postoje razna misljenja o tom metanu,tim plavim srcima,da se pije ovako,da se pije onako. Danas mi ortak prica da hoce da uzme metancinu,i da ce da ga pije 6 nedelja. Prve i seste nedelje po jednu tabletu (10mg),druge i pete nedelje po dve tablete dnevno,a trece i cetvrte po 4 tablete dnevno.
I sad,pitam ja njega,dobro,rokas tako,tako su ti rekli,ne ulazim u to,ali kako pijes to? Ima li nekog redosleda,posto to nisu bombone da se guta tek tako.. I kaze ma jok,pred trening,ako je nedelja kad se roka 4 komada dnevno,progutam 4 tablete,i to je to.
A pritom,kad sam citao jednu vrhunsku knjigu,Milan Cabic je napisao,zove se Atletska Gimnastika,iz 79' je knjiga,pise u jednom delu gde pisu o anabolickim steroidima,da konkretno metan,profesionalci uzimaju ne vise od 15 mg dnevno,i sad mi tu nisu jasne neke stvari.
Meni to deluje malo pogresno. On je protivnik svega sto mu drugi sugerisu dobro,a dobar mi je ortak ne bi da nastrada. Dajte ako ima neko adekvatno da mi odgovori na ovo,necu da ostanem bez ortaka,nije to mala stvar
Pozdrav svima