Pozz svima, nov sam na forumu, moglo bi se reci da sam i u ovom sportu prilicno nov, januara 7 mes. kako treniram redovno..
najvise bih zeleo da pozdravim Pedju petrovica ciji sam veliki fan i cije tekstove redovno proucavam i citam na njegovom Ogistra blogu i puno mi je pomoglo, takodje i video klipove o treninzima,ishrani, suplementaciji itd.. Pozz Kraljuuuu
najvise sam se zato i registrovao na forumu , jer mu stvarno verujem i moze korigovati moje nedostatke, naravno ne omalovazavam ni ostale clanove foruma.... nego kad sam se vec ovako ispricao bolje da predjem na stvar hehe
Ja sam Ivan , poceo sam da treniram pocetkom avgusta ove godine... visok sam 185 cm tezak 96 kg,treniram 4 dana nedeljno, pon uto trening sre-odmor, cet pet-trening , sub i ned odmor..... ovako jedan moj dan izgleda, sve sto nevalja naravno treba da se koriguje zato se i obracam vama:
06:00: to je vreme kada ustajem
06:30: Dorucak : obicno 3-4 supene kasike ovsenih pahuljica i 1 supena kasika mlevenog lana, i malo cimeta odozgo, to konzumiram sa 300-350ml mleka.
08:00: Trening koji traje 60-90 min. zavisi od intenziteta treninga i misicnih partija koje treniram tog dana.
e sada, nazalost nemam finansijskih mogucnosti trenutno za whey i dex. a belanca nemogu ziva jer mi ih zeludac ne podnosi , pa jel imate neko drugo resenje sta da uzimam odmah posle treninga kao PWM ?? Hvala
09:30: 1-2 konzerve tunjevine sa crnim lukom, poliveno sa malo maslinovog ulja i 2-3 kuvana krompira.
12:00:3-4 kuvana jaja sa oko 60 gr pirinca kuvanog u vodi sa vrlo malo ulja i malo soli.
13:00: obicno to vreme pojedem neku uzinicu tipa : neko voce (jabuka, banana, pomorandza)
14:30:sardina (obozavam ribu)
isto 1-2 konzerve sardine, malo salate tipa (kupus, krastavcici,paradajz,zelena salata) zavisi koje je godisnje doba.
17:00:e to sad zavisi sta keva spremi hehe
obicno to budu spagete bolonjez, ili neka piletina inace piletinu isto obozavam, uz to isto neka salatica, 2-3 komada integralnog hleba i tako.
19:00: opet neka jabuka, pomorandza pa 15-20 min posle toga pojedem cornflakes oko 3 supene kasike cornflakes sa 200ml mleka ili jogurta. inace jogurt cesto pijem i odgovara mi jako.
22:00: e sada opet trebam vase misljenje sta je najbolje kao zadnji obrok pred spavanje, jer ellu nigde nemogu da nadjem, ja sam iz Nisa, i stvarno sam je svuda trazio i kada kazem da zelim ellu sir svi me gledaju kao tele u sarena vrata
ako ima neki nislija medju vama neka pomogne gde da je nadjemmmm,,, a dok se taj ne javi, ja bih voleo da znam sta dolazi u obzir osim elle pred spavanje??
preko svega toga pijem svaki dan 2L dnevno zelenog caja+ 2 L iskljucivo prolom vode.
to bi bilo to sto se tice ishrane. sada je na vama da popravljate i korigujete gde gresim...