Hvala na dobrodoslici!
Prvenstvo Srbije (wff) 2009 - 1 mesto
Prvenstvo Srbije (Nabba) 2010,2011 - 1 mesto
Medjunarodno prvenstvo BiH (ifbb) 2011 - 1 mesto
Velikogospojinski kup (nabba) 2009,2010,2011 - 1 mesto
Prvenstvo Vojvodine (ifbb) 2010 - 1 mesto
Mr. Universe (wff) 2010 - 3 mesto
Svetsko prvenstvo (wff) u parovima 2010 - 3 mesto
Svetsko prvenstvo (ibff) 2010 - 1 mesto
Svetsko prvenstvo (ibff) 2011 - 2 mesto
Na pocetku su bili iskljucivo porazi, kao na pr. na kupu Srbije (ifbb)2008, bilo nas je 18, ja nisam uspeo da udjem ni u prvih 10. Sledece takmicenje je bilo kup Srbije (nabba), od 6 takmicara, ja 6. I jos par poraza. Onda sam shvatio da je greska bila pre svega u ishrani i naravno sto nisam koristio ...!
Posto sam odredjene stvari promenio, rezultati su dosli ubrzo. Kljucni momenat se desio na kupu Srbije (nabba) 2010, gde sam bio 2. Tu sam se sprijateljio sa nasim vrhunskim takmicarem i trenerom, Pedjom Milosevic iz Jagodine. Covek koji je uvek izlazio u vrhunskoj formi i sa fenomenalnom prezentacijom. On mi je objasnio kako se radi rotacija u.h., praznjenje-punjenje, trening i naravno koriscenje...
Zatim su krenule pripreme za jesenji deo, gde sam posle svakog takmicenja i praznjenja-punjenja, bio sve boljii i bolji, da bi vrhunac forme bio tamo gde mi je i bio cilj, na Svetskom (ibff) i 1 mesto. Te godine sam imao 10 takmicenja i rekao sam sebi, nikad vise toliko takmicenja u jednoj godini.
Zadnje takmicenje mi je bilo Svetsko (ibff), gde nisam uspeo da dodjem u pravu formu, zbog preteranog koriscenja jurineksa i mog budalastog eksperimentisanja sa natrijumom, sto se pokazalo pogubnim, jer sam bio laksi 2 kg nego predhodne godine, zaliveniji i sa nadutim stomakom, zbog cega nisam uspevao da kontrahujem ni pravi trbusni zid, ni kose trbusne misice. Zbog svega toga sam bio zadovoljan 2 mestom, od 18 takmicara. Slika gore je sa tog takmicenja, ubacicu jos neke.
Ove godine sam napravio mali izlet u powerliftingu, tj. na prvenstvu Srbije u mrtvom dizanju (gpc), gde sam bio 1 u veteranima i seniorima do 90 kg. Iako sam sebi rekao da nikad vise necu uzeti jurineks, lasiks i slicno, morao sam da slazem sebe, jer sam 2 dana pre takmicenja imao 93. Osecao sam se uzasno lose i slabo, ali na kraju je ispalo dobro. Ujedno sam i tebi potvrdio Damire, da nisi pogresio, bio sam u Backoj Palanci!