drago mi je da je extrem postavio jos neke slike marka petrovica i moram,kao dugogodisnji verni pratilac i ucesnik u bb svetu da dam neki komentar vezan za njega...
naime.marko je bio neko ko je je iz potaje obecavao ali njegov potencijal cini mi se nikako nije uspevao da dodje do izrazaja...
oduvek je imao lepe linije tela ali mu je nedostajalo misicne mase i ono "nesto" sto odlikuje prave asove bb...
godinama ga nije bilo i ne pamtim da je neko napravio bolji come back nego on...
uglavnom momci koji par godina pauziraju od takmicenja,u trenutku kad se ponovo prikljucuju bb takmicarskom karavanu budu,da tako kazem hendikepirani kvalitetom,jer u najboljem slucaju mogu da ponove najbolju formu od ranije,a to najcesce u tom novom trenutku ne bude dovoljno jer takmicarski bb iz godine u godinu ogromnim koracima ide napred i ako sve vreme nisi u takmicenju...jednostavno gubis korak...
medjutim...to na moje ogromno iznenadjenje sa markom nije slucaj...
postovacu ovih dana neke maretove slike od pre par godina,nisu nekog kvaliteta,slikano je iz daljine ali je dovoljno dobro da se vidi ova trensforamacija kroz koju je marko tako ocigledno prosao...
i to u svakom smislu...masa,spremnost,oblik,vaskularnost...
iz svega toga stoji nas skromni mentor pedja petrovic koji ga je svojim savetima doveo do ovakvog nivoa-ko bude u prilici da marka upozna nema sanse da biti uskracen za tu informaciju koju on svima jasno i glasno potvrdjuje....
znaci momci,ucimo od najboljih-to je privilegija retkih,tj.clanova ovog foruma....