Step ti je sok koji je u malim kesicama. Ima ih u raznim ukusima. Pusti ti tvoje da jedu sve i svasta, a ti jedi ono sto je dobro. Ja mojima ne dam da jedu pilece belo, onda ostane manje meni Nisam dobro shvatio, jel ti peces jaja u masti? Obarena su zdrava, ne u masti. Mozda sam pogresno razumeo , ali ipak da ti skrenem paznju. Koliko ti imas kila i koliko si visok? Tesko ces i skidati salo i rasti, a pogotovo sa takvom ishranom.
Ja ih przim na maslinovom ulju, ali.. to je smijesna kolicina, 2-3 kapi i rukom razmazem po tiganju cisto da je 'vlazan' da se bolje isprzi. Mogu i bez dobar je teflon ali mi je ovako lakse.A ako te 3 kapi sto lose prave samo nek su zdrao
hm da pitam, pa sta ako stavim 1gr SVINJSKE MASTI? I to ujutru? Zar je to toliko opasno za rekreativca?
Pa hahha Imam jednu kasikicu plasticnu sto sam uzeo iz kafica kad sam pio kafu, jako mala.gde ni nemoze vise da stane :p
Joj nemam maslinovog.A hmmm...Pa hajde probacu u taj tiganj. A kako u mikrotalasnu? Juce ja stavio, pocelo da puca
Bacim u smece i mast.
Nece komsija uzeti...I on ide u teretanu Dacu babi, i ovako kaze vekna leba i namazes mast imas da budes jak u teretani...Hahah ju ju ju. i da kaze bolje to nego da kupujes ona cuda kod onog kod pijace. (misli na kreatin i protein).