Eo ja sam resio da se malo uozbiljim i krenem da sredjujem tu ishranu kako treba a ne do pola mada i dalje imam problema kako sam video sto mi je pedja rekao pa ako moze mala pomoc da predlozite sta da zamenim ili dodam
Posto sam prestao da sedim za kompom do 3-4 h ujutru sad lezem u 11 i ustajem svako jutro u 8h kako bi mogao sto vise obroka da imam jedino sam tako uspeo da imam vise od 3 obroka na 5 obroka dnevno.
Cilj mi je sto bi vi rekli da 'porastem' i da postepeno skinem ako je moguce nesto viska sala Eo sad kako sam ja moj obrok sastavio ali on nije dobar znam i ja a i pedja mi je rekao pa ako moze malo pomoci
8 h - musli ( probao sam samo ovsene pahuljice al su m bljutave uopste nemaju ukus) musli obicno jedem sa mlekom od 0.5 masti ne znam dal ima neko mleko sa manje masti al ovde je to najmanje koje sam uspeo da nadjem
11 h - 5 jaja
15 h -pasulj, kupus, pirinac,
18 h - ponavlja se predhodni obrok
21 h - kikiriki, orasi (nesto od dobrih masti)
E to je taj obrok koji i nije Bog zna sta posto je pun UH pa sam mislio nesto ovako
8 h - musli
11 h -5 jaja
15h - pilece belo
18 h - ponavlja se predhodni obrok
21 h - kikiriki, orasi..
Eo otvorio sam temu, s tim sto ste rekli da ne valja ni ovaj "poboljsani" jelovnik sad vise ne znam ni kako cu