Pozdrav, zovem se Branimir, imam 19 godina, visina 184cm, tezina 74kg. Vec nekih mesec dana vodim racuna o ishrani, pre ovog, bio sam na jednom drugom forumu i tu sam pokupio dosta saveta. Skoro sam presao na ovaj, obzirom da sve ovo pisem preko telefona, tako sam i proveo dosta vremena citajuci dosta tema na ovom forumu preko telefona. Da predjem na temu. Dosada sam uglavnom svaki dan kupovao sta mi treba a danas sam bio u kupovini namirnica za 7 dana i tako cu odsad raditi.
Ishrana:
1: 100g ovsenih sa 5 jaja, od toga jedno celo i na primer banana ili neka vocka.
2: 150-200g belog mesa sa 100-150 g pirinca, salata.
3: Tunjevina ili Oslic 150g sa 300-400g krompira, salata.
4: 150-200g belog mesa sa 100-150 g pirinca, salata.
5: Ella sir 200g i na primer badem/lesnik.
Uglavnom je to to, znam da bi valjalo ubaciti jos jedan obrok izmedju, al' posto planiram da uzmem whey, da li je ok da posle treninga sa dekstrozom to spadne u jedan obrok?
I da, ranije sam radio, prvo dorucak ovsene pa uzina jaja i na primer testenina/krompir, tako sam svodio dnevne potrebe na 6 obroka, sta mislite o tome?
Vise ne mogu da se setim sta sam jos hteo da pitam.
U svakom slucaju hvala na pomoci.
Pozdrav.
I da, ne idem u teretanu, samo street workout i tako to. I zato i nemam neki cilj, mozda nekih 75kg i samo da odrzavam to. Ko zna, mozda i krenem da kombinujem teretanu sa ovim.