Pozdrav sima,
Imam 16 godina,treniram fudbal,to je prioritet kod mene,sada sam na pauzi,pa cu ovih mjesec-mjesec ipo posvetiti se najvise teretani.Planirao sam da radim full body 2 ili 3 puta nedeljno + trcanje 2-3 puta nedeljno.
Da se vratim na pitanje,koristio sam za vrijeme ljeta Kreatin monohidrat od labrade tada sam isao u teretani 2 mjeseca,pio sam i protein,i tada sam primijetio veliki napredak,konkretno u snazi i gradji.Kada sam poceo sam treninzima (fudbalom) kupio sam Creatin Xplode
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=29964 medjutim ja ne osjecam apsolutno nikakvu razliku,apsolutno mi je isto i kad pijem i kad ne pijem.
Sada bih opet pio kreatin monohidrat medjutim strah me da ce mi navuci vodu i da ce me usporiti u fudbalu...s obzirom da mi ishrana nece biti bas sredjena,naravno da cu unositi dosta proteina iz raznih izvora,kvalitetne uh,ali sigurno da necu moci izbjegavati i neke "nezdrave" tako da me strah od toga navlacenja voda...ako moze misljenje
(uz kreatin,pijem protein,vitamini,omega 3,glutamin)