Pa imam seckalicu za tablete, mozes da biras na koliko ce delova... A uvek mozes da ih smrvis pa podelis prah
BF smanjujem, ciklus krece negde pocetkom februara, do tada idem na skidanje sto vise BF-a, dosada 10kg spalo, ide sasvim dobro.
O winsu sam razmisljao kao manje aromatizujucem i to neko nepisano pravilo za kvalitetnijom masom od dbola, koji iskreno ne volim nesto preterano. A tu i je i problem sa zglobovima, a ne bih da ubacujem i Deku u pricu.
Prvo sam razmisljao Decu i Dbol, ali bez testa nema smisla, a ipak ne zelim sa 3 aas-a da se poigravam.
Znam da je bulking cycle, pa gledam da sto manje bude estrogena i retencije vode, zato me interesuje kada da krenem sa Femarom. Generalno nisam sklon ginekomastiji, ciklus od pre nekoliko godina nije davao znake opasnosti, ali je bio daleko kraci i bezbolniji (6 nedelja Primobolan i 4 nedelje dbol 25mg), nisam uzimao zastitu, koristio sam bio 3 nedelje nakon toga Tribestan, sve je bilo ok.
Sada bih sigurnosti radi krenuo sa Femarom jer ce biti sigurno dosta estrogena, pa me interesuje kada krenuti sa njom i u kojim dozama?
Poznavaoci su uglavnom koristili tamoxifen, proviron, sa Femaromu mom okruzenju niko nema iskustva.
Hvala