ma ajte ljudi ovakav izgled ima svaki treci lik u gradu-po meni nista posebno
Suštinski gledano za nas, koji dovoljno dugo treniramo, nije važno da li je ''pantera'' natural ili ne, kako se hrani itd., jer mi smo do sad upoznali naš organizam i znamo šta treba da radimo kako bi naterali naše mišiće da rastu. Ali, ovaj forum čitaju ljudi, koji tek počinju da se bave ovim sportom i koji nemaju niti neko znanje niti iskustvo. Glupo je da ih dezavuišemo i lažemo da mogu postići ''panterin'' izgled ukoliko se nepravilno hrane i ne koriste suplemente. Sve što se ovde piše ima velikog uticaja na formiranje mišljenja ljudi.Evo ovaj lik na mom avataru sigurno nije nikad koristio suplemente, ko zna kako se hranio (govorio je da je jeo lako svarljivu hranu), ko zna kako je vežbao, jer je sam sebi osmišljavao trening itd. pa je uspeo da u jednom trenutku izgradi ruku, koja je u obimu daleko prevazilazila 45cm (neki pominju i čitavih 49cm). Ova slika na mom avataru je negde iz 1910. godine.Sve to dokazuje da je moguće postići svašta, ali ipak treba realnost da bude na prvom mestu, jer je Sandow bio jedan od retkih u prošlom veku, a na ovom i sličnim forumima se takvi pojavljuju previše često...
.....ne znam u kojem ti gradu zivis.....