posto sam relativno nov na ovom forumu,a smatram da se dosta razumem u mma i borilacke sportove,trudicu se da koliko god mogu obavestavam sa moje strane sve vas,iako drug VLADAR fenomenalno radi svoj posao i nadam se da ne zamera .
Samo neka si dobrodosao prijatelju, sto nas je vise to ce i ovaj dio foruma biti zanimljiviji! ;-)
Posto si gore u prilici si vjerovatno da i ispratis neke dogadjaje koji su meni van domasaja... ako si u komunikaciji sa momcima koji se bave ozbiljnije ili pak samo rekreativno borilackim sportovima pozovi ih da nam se pridruze sa komentarima vezani za njihove treninge, ishranu ili o bilo kojoj temi jer sam siguran da ce nam svima biti zanilmljivo...
S druge strane vjerujem da ce koliko god bio neko od njih iskusan sigurno ovdje naci zanimljivih tema koje ce im pomoci da svoj trening, ishranu, suplementaciji upotpune sa informacijama na ovom forumu ili pak da dobiju sjajan savjet BB sampiona po tim pitanjima...
Negdje sam vec to napisao Evander Holyfield je u svojoj karijeri cesto napominjao da je veliku ulogu u njegovom napredku odigrao Lee Haney, osmostruki MrO, tako da vjerujem da je to odlican primjeri da i iskusniji i manje iskusni takmicari u bilo kom borilackom sportu dolaze na ovaj forum i ubiraju znanje, kao i da nam prenose svoje rezultate, uspjehe... Vec je tu nekoliko mladih momaka koji se bave rvanjem, judom tako da ce sigurno i njima biti zanimljivo da bude vise price na tim temama...
Jos jednom pozdrav i samo naprijed!