Ova druga je odlicna... pravi ground 'n' pound!
dobro jutro ili vece
hvala mom dragom drugu Pedji sto me je najavio. sedeo sam na mestu zirija veceras u hali spens u novom sadu.neke komentare ste procitali,i uglavnom se slazem sa njima.mogu reci da na moje iznenadjenje nije bio veliki odziv veceras.program je kasnio sat vremena,i otvorila ga je sladja djogani sa 2 pesme i atraktivnim igracicama. da vas ne davim o tim uvodnim delovima. prva borba je bila jako interesantna i kratka. dzakic je svog dosta fizicki jaceg i starijeg protivnika u samom startu iznenadio ,krenuvsi u razmenu udaraca i na srecu odmah pogodio bradu hrvatskog porca ,koji je pao u nok daun i posle jos par udaraca u parteru , sudija je prekinuo mec. 1 nula za nas. izdvojio bih borbu ,takodje atraktivnog mark lajtnera,koji je vec 5,6 meceva pobedio .krenuo je jako sigurno,oprezno, i obradjivao protivnika pripremajuci ga za zavrsni udarac(mavasi)koji je poslao protivnika u nok daun ,gde je usledio kraj meca.(bacen peskir). ne zamerite mi sto ne idem redom borbe.mirko vlahovic je odradio vrlo pasivan mec od 3 runde protih cro cop clana marka igreca. marko je vrlo pametno odradio mec,skupljajuci poene,putem takedowna,i rada u parteru. odlukom sudija je pobedio naseg borca koji ,iako dosta fizicki jak nije pokusao da se suprotstavi igrecu ,cekajuci kontra udarac.lazic sasa nije radio mec zbog povrede hrvatskog takmicara .novosadski borac igor nije imao srece u borbi protiv hrvatskog kjokoshin borca i izgubio je predjaom zbog poluge .i zadnji mec ,mladi takmicar iz srbije ,mislim da je kik bokser,do 75 kg .pokazao je izvanrednu tehniku i u stand up borbi i u parteru,nateravsi hrvatskog borca na predaju. ukupno 4 prema 2 za srbiju.. pele i ja smo sve ovo snimali,pedja je slikao tako da nam verujte na rec,a mozda cak vam i nesto pripremimo na sajtu!!!pozdrav svima od NIKOLE