sam si sebi odgovorio
ovo je biula ironija na one koji koriste a kriju a izlgedaju kako sam naveo (imas ti neke slikice mozda)
znam i ja svakavke ljude totalno nebitno za full body
vidis da isto mislimo
Full body njie uopste nova ideja treniranja. To su bodibilderi koristili 40tih 50tih 60tih kad nisu bili zastupljeni ass,
aham
i onda je mrmot zamotao cokoladu..
koje ti predlazes svakom pocetniku od 70kg da mora trenirati jednu misicnu grupu na nedelju dana ili nikako drugacije...
naavno
zasto bi radio nesto drugacije od cega ce KASNIJE imati mnogo vise koristi nego sto ce isti posao da uradi i dsa ovim sranjima koje ti preldazes i sa nekim jednsotavnijim sistemima
kao sto rekoh
imas neke svoje slike ili ne zelis da ih stvljas na net pretpostavljam
ali kada sam pregledao tvoje postove mnoge stvaru sumi bile jasnije
2008 god
Ovo potvrdjujem posto sam i ja nabacio masu sklekovima i pravilnom ishranom. bar u pocetku, a kasnije presao u teretanu
pa onda 2009
Ja treniram kod kuce i ne vidim sto to treba da se zaobilazi? sto puta mi je bolje nego da idem u teretanu u kojoj bi opet radio iste vezbe.
@igor2806
Zajebi te lat masine i veslanja, gladijatore, to su sve gluposti... samo ono vratilo sa razbojem da kupite i to sto imate od opreme sad i to je dovoljno.
tezina 86kg, visina 183, 19god
benc - 90 kg-a
cucanj - 90 kg-a
mrtvo - 90kg-a
treniram skoro tri godine
i onda si u nekoliko postova objasnio u stvari u cemu je ceo proble
necu da taj deo quatm jer nema smisla
meni je drugar izkreno zao zbog toga i situacije koja jeste ali to nije razlog i nuzno opravdanje da da citas samo ono sto tebi usima godi
ponavljam
zao mi je zbog toga kako jeste i kako stvari stoje,ali to aposlutno nije razlog da ona j ko moze
-ne ide u teretanu
-ne korisite preparate
-ne uzima 2.5 gr B po kg tezine
ti treniraj kuci i pokusavaj da uradis neki svoj zamisjenj cilj i to je veoma pozotivno i sigurno blje nego da sedis u kafanama itd,ali to nema veze sa cinjeninicim stanjem