Pedja - ovo je uradjeno za nepunih 40 dana.
Pre koriscenjea klena sam krenuo sa dijetom. 5 obroka dnevno, dosta proteina, ugljeni hidrati, totalno sredjena ishrana.
U danima pauze jedem 3 obroka umesto 5.
Krenuo sam pre nepunih 40 dana sa dijetom i sa treningom. Nakon 3 nedelje sam odradio 15 dana Clena sa dozama koje sam napisao. Treninzi su bili kruzni sa kilazama koje sam mogao da izbacim 12 do 15 puta. U dva dana sam radio kompletno telo.
Dakle - 15 dana sam koristio klen, a ovo je rezultat od 01.11.2012 do dana danasnjeg.
Slike sa pocetka teme su slikane tada, ove sada pre pola sata.
DAKLE - 40 DANA DIJETE i TRENINGA 4X NEDELJNO uz 3 do 4 CARDIO TRENIGA KOJE SAM RADIO NAKON TRENINGA SA TEGOVIMA.
To je taj rezultat - 40 dana u kojih je bilo 15 dana Clena.
Ovo je moje licno iskustvo i moja transformacija za 40 dana. Ja smatram da mi je Clen pomogao i dao motivaciju za dobrim treningom i dobrom ishranom.
Ne dajem nikakve smernice, samo prenosim iskustvo. Daleko od toga da propagiram fitness trenera ili nesto slicno. Ovo sam samo ja i moj rad u prethodih 40 dana. Na pocetku teme u prvom postu sam objasnio moju situaciju i iskustvo u teretani koje sam imao do sada.
Na svakoj slici u EXIF-u postoji datum kada je slikana, ja zaista nemam nista od toga da nesto lazno predstavljam i propagiram.