Pozdrav, nisam znao gdje da objavim ovo pa sam ovdje metnuo,nemam previše vremena trenutno jer sam u gužvi pa se ispričavam što nisam mogao pronaći željne informacije. Ovako imam 14 godina, i trenutno idem u teretanu nešto više od mjesec dana (3 x tjedno). Sad je moje pitanje dali sam premlad za to ili slično, ja nebih želio odustajati od vježbanja jer me to jednostavno opusti i izbacim svu onu negativnost i mržnju iz sebe koju neželim izbacivat na drugima.. imam dosta problema sa psihom, tojest živciranjem koje može dovesti do stvari do kojih nebi trebalo doc. ugl to nije sad bitno... Neki kažu da sam premlad za teretanu neki kažu da nisam, sad ja neznam dali griješim sa time što idem u teretanu? jer znam ono hormoni divljaju, pubertet, razvoj i ostale gluposti, isto kak je dio familije reko kak je to preopterečenje za mene i neznam šta sve, mada mene to nedira previše u mozak,jer želim postići nešto i napredovati sa kolkim tolkim rezultatima. Neznam što da mislim zato što me potiskuju sa svih strana pa da se raspitam da znam dali griješim, iako osobno ja nevidim problema previše. proteine,kreatine i slične stvari nekonzumiram trenutno niti ništa.. Što bi ste vi rekli na to sve? ..