Ne znam izvor koji je Pedja vidio i na kojem se daju takve kvalifikacije o forumu i ljudima koji doprinose njegovom radu...tako da ne znam sve cinjenice, ali naslucujem da prije nego li je u pitanju ljubomora neke su ozbiljnije stvari u pitanju...
Naime nigdje necete naci odgovore na SVA moguca postavljena pitanja kao ovdje od ljudi takmicara i ljudi koji su afirmisani u ovom sportu...
Na neko prvo pitanjce, koje mogu odgovoriti ja ili neko sa jos manje znanja Pro koji se tu pojavljuje ce ti i dati odgovor... ali postavi neko ozbiljnije pitanje, na kakva je Pedja odgovorio 10.000 puta, pa ces da dobijes slijedecu poruku... Pa znas kako to su vec konsultacije i to te kosta 100-200-300$ ili vise za sat, recimo... e Pedja ce ti po hiljadu puta iznova i iznova objasniti sve sto mladog covjeka koji zeli da se bavi bodibildingom ili pak samo zeli da upristoji svoj izgled i svoje zdravlje odogovoriti BESPLATNO, i to jos na svakako vrlo razumljiv, ali istovremeno na vrlo argumentovan nacin! To je nesto sto nas forum razlikuje od velikih americkih foruma...
Slijedece sto nekome smeta... Recimo ovaj scenario: Negdje je neki kvazi instruktor ili vlasnik teretane prosipao pamet pa se mozda neko sa ovoga foruma pojavio i rekao pa to nije tako vec je drugacije... A on ili oni su nabusito reagovali ODAKLE TI TO e onda clan naseg foruma kaze gdin Pedja Petrovic, visestruki prvak, me to savjetovao pa jos doda Pedjinu sliku i ti kvazi instruktori ili vlasnici klubova ostanu kao pokisle macke... pa se isto to desi sa nekim moderatorima koji izgledaju kao pracke a ne kao bodibilderi, pa umjesto da se potrude da sebe obrazuju i izgrade i svoje forume ucini primac x3mforumu tako sto ce imati gomile vrhunskih clanaka, ogromnu bazu informacija sa MrO ili bilo sto drugo, negu nipodostavaju konkurenciju jer im je to jedino sto umiju, Moderatori sa ovog foruma jednostavno ih ostavljaju u male, i tu je muka...
Pedja&co kvare posao nekima... Kojima? Neznalicama, ljudima koji prodaju maglu! Za covjeka koji zaista zna imace posla, ali neki umisljeni tipovi koji su procitali par casopisa i odgovaraju na postavljena pitanja kao eksperti, a nemaju ni rezultate, ni izgled, ni malo mozga u glavi pa da dodju ovdje i nauce nesto kao ni oni koji prodaju XYZ preparat kao vrhunski a Pedja ga proba za sve nas i savjetom nas spasi bacanja para jer po hiljadu puta kaze SMECE, e takvi eksperti ce ostati bez posla i takvi ce svu energiju trositi na blacenje boljih od sebe umijesto da uce od njih...
Raznih svemiraca je bilo, dodju postave svoje "teorije" ocekuju divljenje, a onda ih Pedja, ili MR.BIG (kako tek on to dobro radi!) spusti na zemlju i argumentovano dokaze da nisu u pravu... e takav neki idiot umesto da shvati da je privilegovan sto je u ovakvom drustvu i da se tu zadrzi i zaista nauci prave stvari on pobjegne negdje drugo gdje nema ovaj kalibar moderatora pa moze da vedri i oblaci i da bude srecan sto ga svi zovu Tata, a on je u stvari i za druge i nazalost za sebe samo k***c na biciklu!!!
Eto to je kalibar ljudi koji mogu lose govoriti o ekipi koja vodi ovaj forum...
Dalje... licno pratio sam i citao makar 7-8 foruma sa bodibilding tematikom.... Tako da mislim da sam kompetentan da uztvrdim da je ovaj forum pata-pata sa svim najboljim SAD forumima po pitanju informacija i njihove brzine kojom su nasi clanovi obavjesteni o svim bitnim takmicnjima, desavanjima, iako na tim forumima radi mnoooogo veci broj moderatora!!! Sto je nevjerovatno ali istinito, a tvrdim i da u dijelu pravih infomacija i inside cinjenica od kompetentnih ljudi ih sijemo za komad, naravno ne sporim da tamo ima ljudi koji bi isto tako znali da udijele svakom Vladaru, Zoki, Remetiku savjet ali bi rekli brate da se plati pa da ga klatis...
Da zakljucim, forum nam nije savrsen, moze i mora biti bolji, vjerujem da i hoce, jer mislim da stalno raste i zato cu i dalje provoditi svoje slobodno vrijeme na njemu sa IZUZETNIM ZADOVOLJSTVOM!!!
Eto to je neko moje kratko vidjenje svega... dobro, mozda i ne bas kratko... ;-)
Pozdrav!