Novembar 17, 2024, 04:17:05 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: ??????  (Pročitano 7085 puta)

Van mreže FANATIC

• Middleweight Member
Odg: ??????
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 06, 2006, 03:27:09 posle podne »
Ovo je definitivno najbolji BB forum koji sam video u skorije vreme.Neka tako i ostane.A za njegov dosadasnji kvalitet zahvalnost dugujemo prvoj ekipi pod vodjstvom nasega Pedje.Ne dozvolite da se forum pretvori u CIRKUS! Toliko od mene.
Kada pobedim samoga sebe tek tada sam uspeo!
NO PAIN! NO LIMIT!

Van mreže Corey

• Heavyweight Member
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 06, 2006, 05:00:56 posle podne »
Ne dozvolite da se forum pretvori u CIRKUS!
To je najvažnije, neka ima milion članova ali da atmosfera bude kao što je sada, čak i bolja ako je moguće :P :)
Ja sam uz pomoć ovog foruma i saveta forumaša uspeo da promenim svoj izgled u totalno drugom pravcu,  i uvek pokušavam da pomognem drugom i svoje znanje ma koliko da je podelim sa drugim
poz.

Van mreže marko23

• Bantamweight Member
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 06, 2006, 05:29:54 posle podne »
ja bih samo dodao da je ovo jedini kršteni forum o ovom sportu i jedino mjesto đe se na srpskom/hrvatskom/crnogorskom i sličnim jezicima mogu naći provjerene&tečne informacije u vezi treninga, ishrane i ostalih tema vezanih za ovaj sport. upređivati ga sa drugim "sličnim" forumima je nebulozno kao što je i nebulozno reći da su ljudi koji vode ovaj forum i ulažu masu vremena i truda prenoseći svoje znanje na druge neradnici. moja molba moderatorima je da i dalje nastave sa takvim "neradom"
ili jesi ili nisi

Van mreže Tanjica

• Lepotica
  • Lightweight Member
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 06, 2006, 05:34:26 posle podne »
Ja sam ovde mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo naučila.
Jedino mi je žao, kao što sam već svuda napisala i svima rekla, što nisam mnogo ranije otkrila ovaj čarobni svet.  :D :D :D :D :D
Ozbiljno. Ja sad, sa svoje pune 34 godine izgledam bolje nego kad sam imala 25. I bolje se osećam.
I to  za manje od 2 godine vežbanja. Ne vodeći baš računa o ishrani  :oops:
I mnogo mi laska kad mi daju 23 godinice :D :D :D :D :D
Inače, ja mislim da takve komentare daju samo ljudi koji su zli i koji ne mogu da razumeju ljudskost i potrebu da se drugima pomogne, bez neke nadoknade.
To je nešto kao kad nekom ko je od rodjenja slep pokušate da objasnite, recimo, kako izgleda zelena boja.
Tako i ti ljudi neće nikad razumeti ono što se ovde radi. I time samo mnogo gube.
Sve u svemu...
Ljudska zloba i ljubomora nema granice.
A i ne mogu više da gubim vreme i pišem o glupostima  :D :D :D :D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 06, 2006, 08:00:57 posle podne »
SVE U SVEMU.....PORUKA JE JASNA.....

A JOS CU POKUSTAI DA SREDIM DA NA SPENSU SVI CLANOVI OVOG FORUMA BUDU MOLGI DA KUPE MAJICE

THE PROUD MEMBER OF X3MFORUM.......

TO BI BILO EXTRA DA LJUDI SA FORUMA SEDE U TIM MAJICAMA BAR NA TAKMICENJU..

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • You are very cute,but I am on diet:)
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 06, 2006, 09:01:10 posle podne »
E,to je fenomenalna ideja;)Sa velikim ponosom bih nosila tu majicu,sigurno!Chast je bwe biti clan ovog foruma!;)I sigurno je da ne mislim to jedina!

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 06, 2006, 10:19:55 posle podne »
Ne znam izvor koji je Pedja vidio i na kojem se daju takve kvalifikacije o forumu i ljudima koji doprinose njegovom radu...tako da ne znam sve cinjenice, ali naslucujem da prije nego li je u pitanju ljubomora neke su ozbiljnije stvari u pitanju...

Naime nigdje necete naci odgovore na SVA moguca postavljena pitanja kao ovdje od ljudi takmicara i ljudi koji su afirmisani u ovom sportu...
Na neko prvo pitanjce, koje mogu odgovoriti ja ili neko sa jos manje znanja Pro koji se tu pojavljuje ce ti i dati odgovor... ali postavi neko ozbiljnije pitanje, na kakva je Pedja odgovorio 10.000 puta, pa ces da dobijes slijedecu poruku... Pa znas kako to su vec konsultacije i to te kosta 100-200-300$ ili vise za sat, recimo... e Pedja ce ti po hiljadu puta iznova i iznova objasniti sve sto mladog covjeka koji zeli da se bavi bodibildingom ili pak samo zeli da upristoji svoj izgled i svoje zdravlje odogovoriti BESPLATNO, i to jos na svakako vrlo razumljiv, ali istovremeno na vrlo argumentovan nacin! To je nesto sto nas forum razlikuje od velikih americkih foruma...

Slijedece sto nekome smeta... Recimo ovaj scenario: Negdje je neki kvazi instruktor ili vlasnik teretane prosipao pamet pa se mozda neko sa ovoga foruma pojavio i rekao pa to nije tako vec je drugacije... A on ili oni su nabusito reagovali ODAKLE TI TO e onda clan naseg foruma kaze gdin Pedja Petrovic, visestruki prvak, me to savjetovao pa jos doda Pedjinu sliku i ti kvazi instruktori ili vlasnici klubova ostanu kao pokisle macke... pa se isto to desi sa nekim moderatorima koji izgledaju kao pracke a ne kao bodibilderi, pa umjesto da se potrude da sebe obrazuju i izgrade i svoje forume ucini primac x3mforumu tako sto ce imati gomile vrhunskih clanaka, ogromnu bazu informacija sa MrO ili bilo sto drugo, negu nipodostavaju konkurenciju jer im je to jedino sto umiju, Moderatori sa ovog foruma jednostavno ih ostavljaju u male, i tu je muka...

Pedja&co kvare posao nekima... Kojima? Neznalicama, ljudima koji prodaju maglu! Za covjeka koji zaista zna imace posla, ali neki umisljeni tipovi koji su procitali par casopisa i odgovaraju na postavljena pitanja kao eksperti, a nemaju ni rezultate, ni izgled, ni malo mozga u glavi pa da dodju ovdje i nauce nesto kao ni oni koji prodaju XYZ preparat kao vrhunski a Pedja ga proba za sve nas i savjetom nas spasi bacanja para jer po hiljadu puta kaze SMECE, e takvi eksperti ce ostati bez posla i takvi ce svu energiju trositi na blacenje boljih od sebe umijesto da uce od njih...

Raznih svemiraca je bilo, dodju postave svoje "teorije" ocekuju divljenje, a onda ih Pedja, ili MR.BIG (kako tek on to dobro radi!) spusti na zemlju i argumentovano dokaze da nisu u pravu... e takav neki idiot umesto da shvati da je privilegovan sto je u ovakvom drustvu i da se tu zadrzi i zaista nauci prave stvari on pobjegne negdje drugo gdje nema ovaj kalibar moderatora pa moze da vedri i oblaci i da bude srecan sto ga svi zovu Tata, a on je u stvari i za druge i nazalost za sebe samo k***c na biciklu!!!

Eto to je kalibar ljudi koji mogu lose govoriti o ekipi koja vodi ovaj forum...

Dalje... licno pratio sam i citao makar 7-8 foruma sa bodibilding tematikom.... Tako da mislim da sam kompetentan da uztvrdim da je ovaj forum pata-pata sa svim najboljim SAD forumima po pitanju informacija i njihove brzine kojom su nasi clanovi obavjesteni o svim bitnim takmicnjima, desavanjima, iako na tim forumima radi mnoooogo veci broj moderatora!!! Sto je nevjerovatno ali istinito, a tvrdim i da u dijelu pravih infomacija i inside cinjenica od kompetentnih ljudi ih sijemo za komad, naravno ne sporim da tamo ima ljudi koji bi isto tako znali da udijele svakom Vladaru, Zoki, Remetiku savjet ali bi rekli brate da se plati pa da ga klatis...

Da zakljucim, forum nam nije savrsen, moze i mora biti bolji, vjerujem da i hoce, jer mislim da stalno raste i zato cu i dalje provoditi svoje slobodno vrijeme na njemu sa IZUZETNIM ZADOVOLJSTVOM!!!

Eto to je neko moje kratko vidjenje svega... dobro, mozda i ne bas kratko... ;-)

Pozdrav!
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 06, 2006, 10:43:48 posle podne »

A JOS CU POKUSTAI DA SREDIM DA NA SPENSU SVI CLANOVI OVOG FORUMA BUDU MOLGI DA KUPE MAJICE

Ja sam o tome odavno razmisljao. Cak sam i hteo da dam predlog da se svi tako obucemo u tim majica radi reklamiranja foruma, a i radi lakseg upoznavanja. Preduhitrio si me Pedjo. To ne bi bilo lose, veoma je zanimljiv predlog. Dodao bih jos da bi mozda bilo bolje da se poruce i da se salju post expresom za ovih nedelju dana do pocetka takmicenja.

Van mreže ana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 06, 2006, 11:03:47 posle podne »
I ja sam svaki dan ovde,ali ne ucestvujem vec ucim.Ovaj forum mi je dao odgovore na mnoga pitanja,a znate kako je kad devojka udje u teretanu i svi se osete pozvani da joj"pomognu".
Svi ostali forumi o bb kao moderatore imaju neke......a teme pod zene su tipa da li se "frizirate"dole i tako te gluposti.Sramota...
A vreme-ja licno radim,studiram,vezbam i vreme koje provodim ovde ne smatram za gubljenje vremena,vec kao relaksaciju i priliku da naucim nesto novo.
HVALA X3M FORUMU!
disciplina se meri u gramima a kajanje za propustenim prilikama u tonama

Van mreže priest

• Lightweight Member
  • teška kura!!!
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 06, 2006, 11:32:19 posle podne »
evo i ja sam svaki dan na forumu dobro u zadnje vrijeme malo slabije pisem ali uvijek procitam sve novo sa foruma
cak cu vam reci da sam slao poruke iz internet caffe kad sam bio u grckoj tako da ne propustam ni jedan dan
zahvalio bih se prvenstveno pedji i ostaloj cijeloj ekipi na odlicnim postovima savijetima i svemu ostalome

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 07, 2006, 12:38:51 pre podne »
Nek crknu dusmani

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 07, 2006, 12:59:46 pre podne »
Nisam non-stop tu, što se tiče pisanja ali sam uredno SVAKI DAN tu što se tiče praćenja samog foruma i njegovog rada. Uistinu zanimljivo, imam par dojmova sa ovog foruma koji su dosta različiti od jednog drugog u kojem sudjelujem(vao)  puno više.
Da se obratim ovom Ćelavom generalu  :lol: , dosao sam na forumu odjednom iz nikuda, druga zemlja, mulac, poslao mu PM punu stranicu, radilo se o mom treningu, do detalja sve napisano, u roku od par sati stigao je odgovor da je sve ok, par jako malih izmjena itd itd...to je samo jedan od primjera inače poslao sam ih ja više i čak sam dobio jednu extra motivaciju.
Ja ti se DIVIM da možeš i imaš volje pisat svaki put nanovo, vidi se točno da uživaš pomoć ljudima, i da ljudi dosta nauče od tebe, jedan moj vrlo blizak prijatelj u tebe vidi BB gurua :-).
Uglavnom, čovjek koji zna ovoliko puno, čovjek kiji izgleda odlično daje savjete svima pa tako i onima koji se tek susrecu sa forumom.
Da ne bude sve lipo, ja predlažem nove naušnice one su mi nekako iz mode izašle  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jedina zamjerka hahahahhaaha...
A ja sam opran od jednog poznatog HR bb, zato jer sam mu odao postovanje i pokusao ga potaknut da vise pise i da dijeli znanje sa nama jer covik je vec u godinama nije u cvitu mladosti, nazalost velika doza AROGANCIJE, NETOLERANCIJE, UZVIŠENOSTI itd itd...To je samo kontra primjer za čovjeka sa ovog foruma! Sve se vrti oko HR BB saveza i ljudi u njemu i tako u krug, ne znam da li citate meni je vec mucno!!! Znaci forum bi se trebao svodit na PROFIJE kojima je BB 110% zivota, ali nikako da ljudi svate da ima i nas koji volimo BB, zivimo tim stilom, ulazemo u tijelo, ali nikako ne zivimo od njega vec nas veseli, pa je i nastao izraz rekreativac, potpuno krivo shvacanje sto me iznenadilo...ovde se dosta postuje malog i nepoznatog covika sto me puno veseli.
Ono sa krivim kur.... i Maricom je  :lol:
Dobio sam par PM-a ljudi sa ovog foruma koji citaju i jedan i drugi forum i dali mi na neki nacin potporu, dok sam na tom mjestu ispao obican papak, ali ide ona stara poslovica, "ono što te ne oslabi ojača te" !!!
Ovo je baš bilo napisano od gušta, nakon zbrajanja 2+2 = 4

Pozdrav svima

Van mreže Remetik

« Odgovor #27 poslato: Oktobar 09, 2006, 10:46:49 pre podne »

Brate, majice obavezno!!!!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 09, 2006, 12:15:07 posle podne »
LJUDI...NISTA NE OVISI OD MENE....NISAM SE JOS CUO SA EXTREMNIM...JOS JE U ZG.,.KADA SE VRATI NADAM SE DA SE BUDEMO CULI........I ONDA MU JA KAZEM..

DALJE JE SVE .....

Van mreže PitBull

• Heavyweight Member
  • ....1992....
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 09, 2006, 03:07:30 posle podne »
Brate ovo je jedini forum gde se nesto moze nauciti! Ima gomilu korisnih saveta u vezi sa BB, a koga to ne interesuje, ja stvarno ne znam stace on na ovom forumu??? A takvih uvek ima i onda sole pamet drugima..... Ovaj forum cini NAJBOLJIM to sto ima profije koji su spremni posavetovati svakoga, od pocetnika pa na dalje! Ako ga npr. ne interesuje BB, pa nek ide na neki drugi forum gde se nadje MOZDA jedna dobra tema u moru gluposti i shitova!
KOGA NE ZANIMA BB NEK NE DOLAZI UOPSTE NA OVAJ FORUM!!!! To mu je moj savet....
pozdrav
Liberte toujours