Ne tako davno sam bio kod Saljica u PG, vodio cerku jednog prijatelja koja je imala nezgodu i zahvaljujuci Saljicevom melemu, djevojcici se gotovo potpuno skinuo oziljak (jos uvijek joj ga mazu) i tada sam iskoristio priliku da im pokazem svoje strije, neke su stare i po 10-12 godina, i sta mi je receno...
Znaci svi oziljci, a i strije, koji su svjezi se mogu tretirati, ali pod uslovom da su svjezi i da nisu osuncani!
Cim sam pomenuo koliko dugo imam strije su mi manje vise rekli da su sanse male da se to potpuno ukloni... Znaci ako bi neko primjenio taj melem, koji je Saljic patentirao i fabricki proizvodi i neka firma, ali to nije isti taj sto kod njega uzimas, cim ti se strija ili oziljak pojavi postoje solidne sanse da ih i skines, medjutim cim prodje malo vremena i recimo se osuncaju ta varijanta manje vise ispada....
Koliko sam se informisao neke zene koje su se porodile su sa tim preparatom imale sjajne rezultate jer su ga naravno koristile u toku trudnoce i nakon porodjaja...
E sad kod mene se svako malo javljaju nove strije, tako da bih trebao po njihovim pravilima da se non stop mazem i da non stop izbjegavam sunce... Sto bas i nije izvodljivo...
Tako je moj zakljucak bio da je taj preparat koristan za oziljke, za trudnice ali ne i za bodi bildere...