PedjolinoCokolino , kakve veze ima sto ides na spavanje, trosices kalorija isto kao kad sedis u fotelji i gledas TV , mozda i vise stim sto narednih barem 7 sati ( a kod tebe je to 12 jer ti je u 9 bio poslednji obrok a sutra je bila subota ) neces nista jesti . Ali, neka ti kazu to oni kojima vise verujes...Ja u to 'ne jedenje pre spavanja' odavno ne verujem
5,6 saka bih ja rasporedila na 5,6 obroka u tvom slucaju zasto sve uvece..
Elem, da se vratim ja svojoj temi i sta mene muci
Ova nedelja je bila prva sa varijacijama pa da izlozim napredak tj nazadak, jer vise ne znam ni sama sta je sta..
Naime, kilaza, posle 5 dana pola kg vise mada , mereno kliperom, procenat masti se smanjio (naime uz iste obime imam 10cm sala iznad 'suprailiac' a pre je bilo 12
mereno bas kao na slici
http://brite.ac.uk/resources/booklet1copy/page_40.htm )
Sto se tice kilograma pretpostavljam dva uzroka , za jedan , sto bi reko balasevic, "krivi smo mi" - jer priznajem jela sam kikiriki buter u utorak i petak pod izgovorom da su mi to masti (nemam problem sa njima kao neki
)
Drugo, klasika, period pred ciklus, nadimanje mozda malo zadravanje vode i ko zna sta jos ne..
I poslednje: treninzi. Ja se na treningu sa tegovima jedva da preznojim! Ima upale misica posle ali ljudi moji tu znoj nikad da krene, sto se oznojim na kardiu oznjila sam se. Podvlacim da tezine uzimam maksimalne koliko mogu da podnesem po vezbi kao sto pise dole
Evo primer mog treninga za ruke: (kad radim noge malo se mozda vise oznojim)
1. razvlacenje rukama na bench-u po 3kg 3x12
2.biceps pregib po 5kg 3x12
3. letenje sa strane po 4kg 3x12
4. triceps kick na bench-u 3kg 3x12
5.triceps sedenje na bench-u i podizanje u vis po 2kg ( i ovo jedva) 3x12
6. ponekad ubacim podizanje i spustanje celim telom na easy power station ili majmunce kako ga neki zovu
i mrtva ladna se vratim u svlacionicu (dobro nije bas da sam mrtva 'ladna , ali recimo da sam blizu)
Znam da je tehnika bitna i trudim se da radim pravilno koliko mogu..e sad...kardio je i dalje zakon ako hocu da se preznojim dobro..
Da li trebam nesto da menjam ovde?