Glasao sam za Pedju Petrovica... Ok reklo bi se navijacki, ali isto tako mislim da ako ga zdravlje posluzi, sta mu od srca zelim, moze da prikaze najbolju formu u karijeri... Ima ogromno znanje, ima zelju, djeluje mi kao covjek koji kada nesto zacrta pogine da to i ispuni, i rekao bih da sve to cini da on bude moj izbor!
Ocekujem da to nece biti njegov poslijednji ples, i isto tako sam ubjedjen da ce mo ga vidjeti u spektakularnoj formi!
Tu je jos jedno moje vidjenje..
Igor, kojeg cu sada uzeti kao najveceg Pedjinog protivnika, sto radim samo zbog toga jer vecinu drugih kandidata ne poznajem dovoljno, pa mi isti nece zamjeriti, se ove godine vec takmicio, bio jako blizu dobijanju pro karte (ako se ne varam na takmicenju u Svedskoj je to bilo u igri), tako da ako znamo da spremati se za takmicenje vise puta godisnje moze da odnese dio forme, a jos ne pobjediti na istom moze da utice na ove ratnike, naslucujem da se mozda ne pojavi u nekom boljem izdanju od onog na koje smo navikli...
Tako da sa jedne strane imam mog favorita, covjeka cije znanje i doprinos mom licnom napredku ne mogu ovdje iskazati dovoljno, i s druge strane Igora koji je ocekivao pro kartu (koju se nadam da ce ubrzo steci) i koji se sada "opet samo" takmici na nacionalnom nivou, biram jasno i glasno Pedju Petrovica!!!
E sada kada sam vam ovako lijepo, barem mislim, bacio spicu, red ce ipak biti da mi Pedja i Igor ne zamjere sto sam dao sebi za pravo da napisem ovo sto jesam, kao ni drugi ratnici koji ce se pojaviti u NS, a ja zbog licnog neznanja, nisam pomenuo ili uzeo ovom prilikom u obzir!
U svakom slucaju svima iskreno zelim, prije svega, dobro zdravlje, i da svi odreda dodju u najboljoj formi u zivotu, jer sigurno da prvo nacionalno takmicenje u Drzavi Srbiji treba da bude spektakularno!!!
Pozdrav