pa uvek ti je pharma grade sigurnija opcija ( ali verovatno skuplja) od UG labova
Galenika je mislim oko 400din na jugu, tolko je bila prosli mesec kad sam kupovao
meni je licno fascintatno da neko uopste uzima i gura u sebe neko sranje sto neko pravi u nekom podrumu.
Bez obzira na nedostatak informacija (sto je danas nemoguce) i bez obzira na guranje nekoga od strane necega, uvek postoji neko negde, neki info ili nesto sto je merodavno.
Ali...ono sto je jos merodavnije je to kada vas bududu otvarali (ne dao Bog) kao sto su mene otvarali 3 puta od kojih je zadnji umalo bio i zadnji, onda cete svakako VEOMA, VEOMA DOBRO da se raspitujete sta uzimate, od koga uzimate i sta gurate u sebe.
Da se rauzmemo, licno me zabole KURAC jer ne prodajeom i ne bavim se sa prodajom toga ali uvek drage volje i svima kazem sta sam koorstio pre, sta koristim sada itd itd itd.......
tako da sto se mene tice,
dugo godina dok nije nestao sa trzista je bila alpha, posle toga nekoliko godina pharm tech, i sada zadnje 3 godine koristim shree.....
Kada radim TRT ona je dosta nezogdno izvacliti iz amp doze koje su mi potrebno, zbog rasporeda i sada da ne tupim o tome, i tada uzmem royal test E - vial.....
ako sam nekome pomogao... bujrum