Evo da i ja podelim moje lose i dobro iskustvo sto se tice hemije.
Lose iskustvo:
Uzeo sam da uradim kuru sa Trigon farmacijom, iskreno nisam osetio da me je ista pipnulo, test e sam morao rokati 1500mg da bih se osecao kao da uzimam 500mg nekog dobrog testa. Od Trigon-a sam probao skoro sve sto su imali u ponudi i za svaki steros sam morao uzimati 3-5x vece doze u odnosu na kvalitetne firme. Bukvalno se radi o jednoj te istoj robu kao sto je Xerium, Sterox... Jos veci problem je nastao izmedju 6. i 8. nedelje kad su pocele da mi izlaze kvrge na gluteusu i sve poplavelo + nenormalni bolovi da nisam mogao ni da sedim ni da lezim, takodje sam i setao kao ranjen. SVIMA PREPORUCUJEM DA ZAOBIDJU TRIGON, XERIUM, STEROX I GENESIS. Nemojte bacati pare na losu robu, samo ce vas kostati zdravlja, zivota i 3x vise novca kad bolje razmislite.
Vrhunsko iskustvo:
E ovde vec mogu sa pohvalim vrhunske farmaceutske kuce kao sto su Shree, Balkan, SP i RoyalLab. Iskreno nikad nisam imao primedbu ni na jedan proizvod od tih farmacija. Probao sam SVE sto se moze kod nas naci. Koliko sam mogao videti po nekim testovima, ove farmacije uglavnom imaju i 5-10% vise sirovina nego sto pise na pakovanjima.
Poslednji ciklus sam radio sa Shree farmacijom. Uzimao sam sustanon, boldenon, primobolan, anavar i anadrol. Sa svakim proizvodom sam bio maksimalno zadovoljan. Test nisam isao vise od 500mg a osecao sam se kao da sam na 750-1000mg. Boldenon sam vozao 400mg, primobolan 400mg, anavar 30mg i anadrol 50mg. Naravno sve rasporedjeno u ciklusu, nisam uzimao sve odjednom. Sklon sam nuspojavama kao sto su bubuljice, tog problema nije bilo ni sa jednim proizvodom gore navedenim. Rastao sam kao lud, na realno okej dozama s obzirom da sam pre uzimao Magnus, Swiss po 750-1000mg testa, Boldenon nikad ispod 600mg, anavar nikad ispod 50mg. SVIMA PREPORUCUJEM DA PROBAJU OVE FARMACIJE I DA NE BACAJU PARE NA JEFTINE PROIZVODE, SAMO CE VAS KOSTATI ZDRAVLJA, ZIVOTA I MNOGO MNOGO VISE NOVCA. Nema mnogo o cemu da se prica, firme kao sto su Balkan i Shree se proizvode legalno, proizvodi koji prolaze sve medicinske analize 100%. Pogledajte sajt Shree-a i Balkan-a i videcete da ne proizvode samo sterose vec i vitamine i druge lekove. PAMET U GLAVU I NE PADAJTE NA PRICE JEFTINO I KVALITETNO!!!