Pricate svi kako su na ovom forumu pljuvaci i kako svakog hejtuju kad udje
ooooo daaaaaa oooooooo daaaaaaaaaa
zato ovaj forum psotoji od 2005 god, dok su drugi mrtvi
zato sto, na ovom forumu NEMA demokratije i sto na ovom forumu new age babies NEMA mesta
zato sto na ovom forumu, NE MOZE da se prodaju muda pod bubrege (moze na privatne poruke dok te neko ne provali)
zato sto se na ovom forumu ne dozvoljavaju prodaje sterosa, suplemeneta i ostalog (oglasi za supleemnte su jedino od xtreme prodaje i moje firme) zasto? zato sto nema demokratije
=salim se, zasto bi bilo? J asam ovaj forum poditao pre 12 god. Dakle, neki su pisali u pesak kada sam ja ovo podizao, stvarao. Kroz njega su prosli mnogi, velika imena itd. I zasto bih ja dozvolio nekome da dodje i sedne guzicom na vrelu stolicu? Ouuu nouuu bejbi...idi ti radi na fb i insta- nemam nista protiv....
zato sto ja na ovom forumu ne dozvoljavam da se bilo sta politizuje, da se neko vredja zbog ovoga ili onoga.
Napusavanja koja se desem su uglavnom od iskompleksiranh likova, koji se kriju iza LAZNIH nikova, i dese se onda kada im se kaze nesto STO NE ZELE da cuju. To nije PLJUVANJE vec je to argumentovana rasprava.
Obicno...OBICNO, pljuvanje krene pasivno, ciniicno, skriveno i sve sto cini nekog kompleksasa u onom trenutku kada POSTAVI pitanje ili kaze JA IMAM SVOJE MISLJENJE, a kada to misljenje ostaje bez argumentovanih cinjenica i debata postaje bezpredmetna odnosno OBOSTRANO pljuvanje. I zbog toga se hejtuje svako ko udje? Pa ne bih nazvao to tim posranim imenom HEJT, ec bih rekao da NABIJAMO kompleske nikgogovicaima koji su jaki samo u svom ulazu, svojoj zgradi, svom habitatu. Internet ratnik je najlakse biti, ali isto tako ctrl_alt_delete dugme je Bog sam izmislio
Ovde svakako NECE da seru i ovde svakako nece siriti vasljenjeske gluposti.
Ne svidja im se sta ovde pise? Vauuuuuu....ali 4000 incoginto poseta, odnosno vise od 40 000 pregleda tema na dnevnom nivou....
idemooooooo