Alpha, pharmtec, swiss.
Srednja klasa korektno se radi, za šta znam: orali dbol i winny ok, ulja test e, prop, sust, deka, bolda. Nisam koristio al takoreći uz prve ruke.
Citat: Stevan Čerubdžić Februar 11, 2019, 10:01:04 posle podneAlpha, pharmtec, swiss.Jel se radi još Ibrahim Anapolon. Čuh da je i Balkan odličan ako nađeš pravi.
Citat: Sniper 74 Februar 11, 2019, 10:39:30 posle podneSrednja klasa korektno se radi, za šta znam: orali dbol i winny ok, ulja test e, prop, sust, deka, bolda. Nisam koristio al takoreći uz prve ruke.Znači dobar onda, osim po tebi možda trena, primo - koji je po svemu sudeći i najteže naći... čisto informativno me zanimalo, ako neko ima iskustva, vidim da se mota po našim prostorima.
Pozdrav,Molim preporuku za MK677 . Mogu ga kupiti na stranici enhancedathlete-europeili na stranici thesteroids.to koju mi je preporučio Magnus Pharmaceuticals kao njihovogpouzdanog prodavatelja u EU .Želim samo kupiti pravu stvar.Hvala unaprijed na odgovoru .
Brate kupiš magnus ako hoćeš pravu stvar. Mogu te preko pp uputiti. Ovdje svi tvrde da je dobar, tako da nema potrebe da lutaš po stranim izvorima. Poz