Licno koristim par stvari od swissa izmedju ostalog anavar koji je broj 1 koji se fejkuju I radi vise nego odlicno.Mada ne razumem sta ima da budes razocaran, uzeo si robu, sta ima da citas neke random nemacke forume gde pise ko sta hoce I da budes razocaran.Rekao sam ti tren radi brzo I specificno odma ces znati da li imas dobru robu.
Pa nema sta, pumpa ruke jedva zavrsim trening, bf opada dnevno, snaga skace na nulama danima. Radi vrhunski.
Citat: Stevan Čerubdžić Jun 19, 2018, 06:11:04 posle podnePa nema sta, pumpa ruke jedva zavrsim trening, bf opada dnevno, snaga skace na nulama danima. Radi vrhunski.hvala...
Ja i dalje ne razumem zasto KUPITE PA PITATE,valjda je logicnije da se prvo raspitas pa onda u zavisnosti od feedback-a kupis roid ili ne kupis...
A sta mislis da ce prodavac reci da je podozirano ili lose?
Citat: Dja pe Jun 21, 2018, 12:56:09 pre podneA sta mislis da ce prodavac reci da je podozirano ili lose?Naravno da ne.Poenta je da kad je dosao na forum da pita za neki roid,ocekujes da poruka pocinje sa "Planiram da uzmem... " A ne "Vec sam kupio.."
joj tek sada vidim post... izvini