Znam da je tema sazvakana, dugo sam prisutan i cesto citam ali ne ucestvujem u diskusijama, pogotovo u oblastima u kojima nisam strucan. Informisem se dosta preko foruma u vezi aas. Nisam sada u fizickoj formi kao pre, i nemam nameru da uzimam, ali volim da budem upoznat i da ako nekada resim ne budem neupucen. Moje pitanje je: posto se krecem u krugu vezbaca, u krugu prodaje suplementacije i slicno, cesto me ljudi pitaju i za aas. Naravno nisam kompetentan pa iznesem ono sto znam i uputim ih dalje. Imam poznanika koji je uspesan sportista i jako smo dobri. Pitao sam ga kako stoje stvari oko nabavke aas i rekao mi je da ima british dragon. Sad, znam da oni ne posluju vec dugo, znam da ima mnogo laznjaka, znam da je brend napljuvan, ali on i sam koristi i zadovoljan je. Ne sumnjam u njegove reci, ali volim da cujem i od drugih. Ako me neko pita, a ja mu kazem da mogu da ga uputim na taj brend koliko je sigurno da ga necu zajebati? Inace sam iz BG, imam 33god. Aj' da i to kazem posto mi je prvi post 😀 inace sam odusevljen informacijama, citao sam i literaturu o aas koja je ovde preporucena. I super je stvar edukovati ljude koji se upustaju u ovu pricu da ne naprave greske.