Citat: Levrone97 April 07, 2017, 10:35:58 pre podneAjde sad cu jos ovaj post iako je off.. dakle, bio sam 16 sedmica prvih 8 500mg testa, onda sam poveco na 750 i metan ubacio zadnjih 5.. aromatizacija mi je takva lakva jeCitat: Levrone97 Januar 16, 2017, 08:59:53 posle podneOvo mi je prva.. i evo sad je 10 week.. prva 4 40mg tbola i 500 test i sad sam digo test na 750 .. dobio sam nekih 8 kg do sad, a prehrana je na gram, treninzi isto.. znaci ispostovano sve u detalje.. bf prije ciklusa je bio cca 10, prajming odraden..ne kuzim Ovdje si spominjao tbol, prve 4 sed., a sad spominješ dbol zadnje, da nije još nešto bilo s obzirom na prolaktin???nemam ja ništa protiv, radi kako hoćeš...
Ajde sad cu jos ovaj post iako je off.. dakle, bio sam 16 sedmica prvih 8 500mg testa, onda sam poveco na 750 i metan ubacio zadnjih 5.. aromatizacija mi je takva lakva je
Ovo mi je prva.. i evo sad je 10 week.. prva 4 40mg tbola i 500 test i sad sam digo test na 750 .. dobio sam nekih 8 kg do sad, a prehrana je na gram, treninzi isto.. znaci ispostovano sve u detalje.. bf prije ciklusa je bio cca 10, prajming odraden..ne kuzim
Citat: Levrone97 April 07, 2017, 07:06:11 pre podne muci me aromatizacija, uzimo sam i inhibitor i nolvu, a opet zakacio gyno jbt.. e burazeru znam ja neke koji su zakačili mesecima posle. Ne ide to tako kako ste vi zamislili zaštitiću se ja citostaticima za svaki slučaj. No way Hose
muci me aromatizacija, uzimo sam i inhibitor i nolvu, a opet zakacio gyno jbt..
.ako ko ima kakav savjet il nesto molio bi na napise na onoj temi gdje sam postavio post oko razine testa..hvala
Citat.ako ko ima kakav savjet il nesto molio bi na napise na onoj temi gdje sam postavio post oko razine testa..hvalapa ako si platio i ako te vodio strucnjak, onda iz kog razloga ne pitas njega i da ti objasni zasto se to desilo i da te izvuce iz govana?
A povisen prolaktin? Jel i on od testa?
mozda si trebao proviron uzimati tokom kure i nakon kure napravit hcg sa nolovm
Citat: Brakec87 April 07, 2017, 01:19:06 posle podnemozda si trebao proviron uzimati tokom kure i nakon kure napravit hcg sa nolovmI to je sjajna opcija za decka od 20 godina,koji je u godinu dana isao brdo supstanci i to malo ovo malo ono...Da si se zavodenio jesi,ali gyno ili tripujes ili se ne vidi sa ovih slika...
Citat: SlobodanS April 07, 2017, 01:25:34 posle podneCitat: Brakec87 April 07, 2017, 01:19:06 posle podnemozda si trebao proviron uzimati tokom kure i nakon kure napravit hcg sa nolovmI to je sjajna opcija za decka od 20 godina,koji je u godinu dana isao brdo supstanci i to malo ovo malo ono...Da si se zavodenio jesi,ali gyno ili tripujes ili se ne vidi sa ovih slika...