Moji su nalazi od galenike. Nalazi od alphe su od kolege kojeg sam ja poslao da testira u moje ime. Sve koje zanima kako je estro povisen prica je sljedeca. Radio sam par kura, nisam kontrolirao inhibitorima jer nikad nisam prelazio 500mg testosteron enantata i nisam mislio da sam tolko podlozan aromatazi jer bf je skoro cijele god jednocifren. Zacudo retencije vode nije bilo primjetne unatoc tako visokim brojkama. Pedja pita kakav je to "bridge"...ovo je bio pokusaj TRT-a koji sam prvo isprobavao sa 250 mg tjedno (u SAD-u je klasicna doza 200 mg Watsonovog cipionata dakle isto pharma grade), a na kraju sam nasao "sweet spot" na 125 mg svakih 5 dana te 12.5mg examestana EOD. Ovo me svrstava na 1054 ng/dl te u sredinu referentne vrijednosti estrogena - 120 pmol/l (nalaz je kod opce prakse tako da morat cete mi vjerovat na rijec). Pitate se kako tako puno inhibitora trebam? Dave palumbo na 200 mg Watson (pharma grade ko kod vas u Srbiji galenika) cypionata treba 1 mg adexa EOD. Za ovog sto je pito nuspojave - apsolutno nista osjetio nisam, samo umor pa vi vjerovali ili ne. Sto se tice alphe...zasad kod nas u Hrvatskoj nije bilo prijavljivanih fejkova. Kao ni za Balkan...
Poanta moje price: Ako nemate ginekomastiju ne znaci da je estrogen u referentnim vrijednostima. Ako nemate nuspojava sada ne znaci da necete imati beningnu hiperplaziju prostate s vremenom. I ako se vec pitate kako sam imao libido na ovom da vas preduhitrim, naime pitao sam doktora kako je to moguce i odgovor je: Dokle god su suprafizioloske razine testosterona u tijelu POVECANI estrogen nece znacajnije utjecati na tu varijablu...prije ce kvaka biti u prolaktinu ako vas tako nesto muci! Sportski pozdrav i nadam se da cete nesto nauciti na mojim greskama!
Nisam ja pitao kakav je bridge aposlutno jer kako sam i pretpostavio NOTRONA GLUPOST i ideja citajuci internet i sada se ovde opozivas na Palumba,lekare u USA itd itd itd,a MOMAK JE SAM SEBI uradio sranje i sada neko drugi il peti kriv,a citajuci o svemu tome si se toliko pogubio da je to tragicno tj postavljate sam sebi dijagnoze ili u eventualnom razgovoru sa nekim "lekarom" kojeg ovo polje alo intresuje,posto svakako to u skoli nije ucio,ali svakako da mu treba cestitati na tome sto se usudio da nesto procita mimo dogma
, ali u svakom slucaju, ni on nije dotakao ni vrh ledenog brega sa konkulizijama, dok ti je Stevanu tri recenice objasnio sustinu,pa eto malo materijala da ponovo istrazujes Palumba po pitanju prolaktina, sinergije izmedju osovine prolaktin/kortizol estrogen ionda ces u neko dogledno vreme mozda i nesto tacno zakljuciti. Inace , saradujem sa Palumobom oko 4 godine i jako jako dobro znam STA ON PISE, kada pise i kako pise na INTERNETU,a ako zelis znati malo temeljnije stvari,onda mu se obrati u inbox gde ce ti ipostaviti uplatinicu pa kada lova legne....ajde da kazem da budem blag..videti ces koliko smesno malo znas i koliko on smesne stvari pise javno.ali dobro,nije lose verovati u deda mraza
elem
post se nije ni odnosio na TVOJ ZDRAVSTVENI problem (posto je nalaz o galenici evideantan da je supstanca aktivna--ALI TO JE OPET MASLO OVOG STO DILUJE pa dokazuje kao nesto ovde) ,vec na pokusaj dilera da ovde nekome nesto dokaze o nekim vrednostima necega za sta me zabole tuki
vec je smesno uzimati nekoga tj MOMKA KOJI IMA OSBILJZAN SZDRASTVENI PROBLEM u ovom slucaju kao reprezntavini uzorak koji je manje vise ONLINE stalno,a bridge ili trt ili sta vec peto je osmislio u svojoj glavi , uradio samo haos i sranje
iskreno se nadam da ce lecenje kada shvati koliko je potrebno, biti adekvatno i uspesno i ovo govorim bez bilo kakve ironije vec zaista od srca zelim opravak,a nemas potrebe da pises da drugi uce na tvojim gresakma, mada si u pravu,vec TI TREBA DA UCIS na svojim gerskama,jer samo tada mozes da pises iz emrpijskomg iskustva a ne da ovde prosipas TUDJA istrziavanja ili slicno jer ti je to isto kao i sto ovaj tvoj jursinik cropharma ovde postavlja neka sranja i prica o DRUGIMA,a nikako o sebi zarad zna se vec cega
Inace VELIKA je tragedija da diler na tudjoj muci dokazuje kako njegova hemija radi i zbog toga ce da leti sa ovog foruma i onda maglu neka prodaje negde drugde. Kada to shvatis,onda ces shvatiti da ti ON nije drugar,vec da se hvali sa tvojojm nesreceom kako je njegova hemija do jaja
svako dobro