Sunce ti poljubim,ovaj gore kao da je uzimao estro pilule a ne test.Iskreno prvi put vidim ovoliki skok estradiola na trt dozama,da covek ne poveruje.
Evo imam jedan info za Alpha pharm ,5 sedmica na induject 250 i ništa , od svega u njemu radi samo propionat, jednom prije sam isto napiso da ima poddozirane alphe , verification code sve prolazi al ne radi tako da alpha nije što je bila
Citat: @nTr@x4Fun Decembar 08, 2016, 12:31:18 pre podneMagnus anadrol iskustva?Nisam cuo iskustva od nikoga u vezi ovog laba pa zato pitamZa sada dobar lab. Jedan od 5 labova koji su mi na listi trusted.
Magnus anadrol iskustva?Nisam cuo iskustva od nikoga u vezi ovog laba pa zato pitam
Kako znam , znam po sebi , znam kako mora roba radit, nisam ti ja neki početnik, nije mi to prva kura, kad ti pičiš svaki drugi dan 1 ampulu i ništa onda ti sigurno ne trebam radit ester testove .
Citat: Stevan Čerubdžić Decembar 08, 2016, 01:27:37 pre podneCitat: @nTr@x4Fun Decembar 08, 2016, 12:31:18 pre podneMagnus anadrol iskustva?Nisam cuo iskustva od nikoga u vezi ovog laba pa zato pitamZa sada dobar lab. Jedan od 5 labova koji su mi na listi trusted.Stevo, samo potvrda, ako može naravno, znači ovo važi i za sve ostale ostale proizvode od magnus lab-a da su OK (konkretno turinabol, pošto se dosta fejka) ?
Dobro stevo ti si pametan a mi smo glupi jel , čovjek uvjek postavlja pitanja
6 godina nazad sam koristio indujec