Šta ti Peđa misliš o njima?http://www.abdiibrahim.com.tr/en/about-us/company-profile.aspx
Citat: houselectro Novembar 19, 2012, 08:57:13 posle podneto ti je ko da si pito sta mislite o srpskoj firmi zoran i njegovih 0406... idi na sigurne europske marke cemu riskirat apcesece i lose rezultate i ko zna kakve loseutjecaje na zdravlje...a ti znas sigurno euprske brendove?i iz kog razloga je po tebi i tvom defaultu sve sto dolazi sa istoka lose i prljavo?dali ti znas u opste sta si sada rekao??
to ti je ko da si pito sta mislite o srpskoj firmi zoran i njegovih 0406... idi na sigurne europske marke cemu riskirat apcesece i lose rezultate i ko zna kakve loseutjecaje na zdravlje...
Citat: Pedja_Petrovic Novembar 20, 2012, 05:37:01 pre podneCitat: houselectro Novembar 19, 2012, 08:57:13 posle podneto ti je ko da si pito sta mislite o srpskoj firmi zoran i njegovih 0406... idi na sigurne europske marke cemu riskirat apcesece i lose rezultate i ko zna kakve loseutjecaje na zdravlje...a ti znas sigurno euprske brendove?i iz kog razloga je po tebi i tvom defaultu sve sto dolazi sa istoka lose i prljavo?dali ti znas u opste sta si sada rekao??uz duzno postovanje prema tebi i tvom znanju...sli i sam znas kolko sranja dolazi sa istoka...tamo ni rodenom bratu nemozes vjerovat da mogu i svoju rodenu majku bi falsificirali i prodali... nemam povjerenja zbog losih iskustva...da je tsko i da je roba odlicna svi bi bili na abdul i slicnim farmacijama...ne vjerujem da bi ti ovo koristio ako imas dostupno puno kvalitetnije robe za koju znamo tj isprobana je tj isprobali su je ljudski zamorci...a takvih ima kolko oces... nemam nista protiv njih samo velim moje stajaliste...a vi ga prihvatite ili ne.. nije me briga...znas onu:"ako svi govore drukcije od tebe ili si totalno u pravu ili si totalno u krivu.." hehe
Citat: houselectro Novembar 20, 2012, 12:01:20 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Novembar 20, 2012, 05:37:01 pre podneCitat: houselectro Novembar 19, 2012, 08:57:13 posle podneto ti je ko da si pito sta mislite o srpskoj firmi zoran i njegovih 0406... idi na sigurne europske marke cemu riskirat apcesece i lose rezultate i ko zna kakve loseutjecaje na zdravlje...a ti znas sigurno euprske brendove?i iz kog razloga je po tebi i tvom defaultu sve sto dolazi sa istoka lose i prljavo?dali ti znas u opste sta si sada rekao??uz duzno postovanje prema tebi i tvom znanju...sli i sam znas kolko sranja dolazi sa istoka...tamo ni rodenom bratu nemozes vjerovat da mogu i svoju rodenu majku bi falsificirali i prodali... nemam povjerenja zbog losih iskustva...da je tsko i da je roba odlicna svi bi bili na abdul i slicnim farmacijama...ne vjerujem da bi ti ovo koristio ako imas dostupno puno kvalitetnije robe za koju znamo tj isprobana je tj isprobali su je ljudski zamorci...a takvih ima kolko oces... nemam nista protiv njih samo velim moje stajaliste...a vi ga prihvatite ili ne.. nije me briga...znas onu:"ako svi govore drukcije od tebe ili si totalno u pravu ili si totalno u krivu.." hehepa dobroa ja tebe pitam,dali si ti siguran u to sta pricas i da ti znas sa sigurnosti od kuda koja roba dolazi,stize itd?ovde necu pricati sada o tome ko bi koga prodao i za koliko (jer bi se moglo mnogo duze i na sire o tome),vec je ovde stvar o tome da ti kazes od kuda tebi info i od kuda ti znas da nesto dolazi iz Berlina a nesto iz Plovdiva ,primera radi samo....??
tamo ni rodenom bratu nemozes vjerovat da mogu i svoju rodenu majku bi falsificirali i prodali
Citattamo ni rodenom bratu nemozes vjerovat da mogu i svoju rodenu majku bi falsificirali i prodaliA na zapadu to ni slucajno niko ne bi uradio, ne daj boze...
Od ovih mojih ima se Axio,TigerBlood( jedno koristio turinabol i nije lose),asia, sterox i balkanpharma* (tako nesto)...Mislim da mi je za orale jos najsigurniji tigerblood (citaj wini ili turinabol)