Citat: eXe Maj 20, 2016, 01:02:53 pre podneovo za ef nisam u zivotu video da je na 2 dela uvek samo na 4 Pa eto, al tako jeE sad mene jako zanima šta je onda to bilo kad je tako dobro radiloJasno je meni da i psiha igra ulogu, ali ne može toliko da odradi psihaNego sad gledam slike na netu... Jel moguće da sam dobio clen? Na slici tako izgleda tableta, tj video sam da je clen na dva dela, al ne znam koliko je velika tableta, a ni po ceni dal se isplati tako izraditi nekoga
ovo za ef nisam u zivotu video da je na 2 dela uvek samo na 4
Kakava su Vam iskustva sa Genesis oralima i Biosira isto oralima?
Citat: Dzordze Jun 03, 2016, 06:41:24 posle podneKakava su Vam iskustva sa Genesis oralima i Biosira isto oralima?Biosira nula velika Vidjao sam po svakakvim fb stranicama da ljudi prodaju ovo,msm da su fejkovi teski
Citat: Smart-Alex Jun 04, 2016, 02:29:30 posle podneCitat: Dzordze Jun 03, 2016, 06:41:24 posle podneKakava su Vam iskustva sa Genesis oralima i Biosira isto oralima?Biosira nula velika Vidjao sam po svakakvim fb stranicama da ljudi prodaju ovo,msm da su fejkovi teskiProbao si pa znas? Moze se i alpha naci na fb pa je legit. Sto se tice biosire orala u toj kesici od 100 tabova ces naci 50 celih ostalo je poluraspadnuto ili u prahu da dnu. Uzas.
Citat: Stevan Cerubdzic Jun 04, 2016, 03:05:31 posle podneCitat: Smart-Alex Jun 04, 2016, 02:29:30 posle podneCitat: Dzordze Jun 03, 2016, 06:41:24 posle podneKakava su Vam iskustva sa Genesis oralima i Biosira isto oralima?Biosira nula velika Vidjao sam po svakakvim fb stranicama da ljudi prodaju ovo,msm da su fejkovi teskiProbao si pa znas? Moze se i alpha naci na fb pa je legit. Sto se tice biosire orala u toj kesici od 100 tabova ces naci 50 celih ostalo je poluraspadnuto ili u prahu da dnu. Uzas.Licno ne Ali drugar iz trt da,kaze da je njesra