Alpha Pharm je brutalno dobra i kvalitetna roba. Necu pominjati nikakve labove,ali ono sto mogu reci sa sigurnoscu da su potrebne debelo manje doze u odnosu na te neke druge koje sam probao ranije,a da radi cak i bolji posao.
Oteklina nikad ne bude gdje god da se da.
Ja licno sam u ampulama uzimam,..na ovu u vialima sam upozoren davno vec.
ma alfa je sranje zivo,prava alfa je u ampulama,nabavio sam rexobol od alfe,ustvari ima li tko iskustva s alfinim oralima?
orali su im vrh. Ista stavr kao sa injektivnim, daleko manje doze radi jebeno dobar posao. Nisam mogao da vjerujem sta 30 jebenih mg anavara radi - punoca, tvrdoca, vaskuparnost, pumpa, snaga jebena..i to sve na minimum hidrata... a da, uz to odlicna supresija apetita.
netko iskustva s Alpha Pharma Parabolan (trenbolon hexa) slika http://postimg.org/image/y3dbsgfoh/ 35 e 5 amp,malo skup al jbga
skup je do picke materine, ali zato neces ni ici 400 ili vise mg kao kod drugih...
s moje strane preporuke za alpha...dat cete mozda malko vise love, ali uzevsi uobzir da sa manje mg mozete raditi bolji posao..dodje to na isto..a bar ne sipate sranja u sebe.