Shree je vrhunska roba u to ne sumnjaj, tako da je do tebe "problem" tako da se izrazim.
Evo ja sam dobio danas neke rezultate od momaka iz zemslja okolo za taj shree lab, skoro sve je podozirano za 50%, spori test i deka ok, sve ostalo tesko podozirano. A to je info iz prvih ruku.
Al ne koristim taj lab niti cu koristiti, da se ogradim odmah, mada to su ljudi u koje imam poverenja i znaju sta rade.
Dakle nisu dileri itd, bodibilderi koji su dugo u ovome i znaju sta rade.
Jer ovde vecina ne vidi razliku u 50mg i 100mg trena po ml.
Edit:
Da dopunim, posto mi saljete neke instagram profile gde se vide kao neke analize.
Te slike mogu da se edituju u paintu, mogli su da stave da ima i duplo vise, nego ajde da ne bude providno.
Ili je oficijalna analiza bas farmacije iz indije, jer cujem da je to indijska farmaciju, a ovo sto se ovde prodaje nije sigurno originalna farmacija, jer da se ne zaebavamo mislili ste da je plasticna galenika original sa 0.8ml po ampuli a galenika je iz srbije, dakle ako se pravio fejk proizvod necega sto potice iz srbije koja je sansa da se fejkuje nesto sto je na totalnom drugom kontinentu?
opet kazem, ovo je moje licno misljenje na osnovu toga sta sam dobio od pouzdanih ljudi, uzimajte sa rezervom jer kazem ne zanima ne taj lab uopste ni 1%, nisam koristio niti cu.
Svako dobro.