Zar nije logičnije odnijeti ulje na analizu? Pričao sam već kako smo ja i drugar išli isti lab 250mg enanthata, meni na testu vrijednost iznad referentne, njemu u granicama.
Ovo me interesuje, dve osobe uzimaju iste doze, istu firmu. Jednoj su rezultati iznad referentnih granica, drugoj u granicama. Do cega dolazi do toga? Ima li veze sa razlicitim nivoima shbg-a ili je do receptora? Ovo je Stevo mozda odgovor na nedavni post o tome kako je tvoj jedan klijent uzimao Swiss a rezultati su mu u donjem nivou vrednosti. Dok npr ja isto uzimam swiss a rezultati testa su u nebo.
Treba da povezete stvari, LOT brojeve onoga sto uzimate, shatite da to nije pharmacy company i da stoji iza LOT-a vec kako se nekom Baji digne q...c tako posoli neku seriju, sa vise ili manje onoga ili ako fali necega od sirovine na lageru, kasni iz Kine pa onda ko ga jebe..stoka ce svejedno a to zguza....
druga stvar (nisu gonade jer veze sa vezom nema)
stvar je isto kao sto postoje ljudi intoleratni na laktozu ili hyper senzitivni na ovo ili na ono, takav je i respond receptora kod coveka
Zasto neko sipa 1 gr enhtata i izglea kao vreca govana, a drugi na 500 mg enhatata se takmici uspesno ili zasto neko popije gyno na 100 mg prop, a drugi voze 3 gr hemare ukupno i jedu pljesak i ni q...c..?
Nema zast-nauka je egzaktna i decidna. A pusti "legende" i sjebanu sredinu u kojoj zivomop pa isti pricaju o necemu sto ne razumeju cak ni na osnovnom celijskom niovu, a kamoli da su uzeli nekada u obzir bilo kakve fizioloske procese, hem strukutru nekog leka, receptore, hormonalni odgovor itd. Najlakse je reci da je hemija kriva nekome sto mu je noga odscena ili neko umro.To sto neko ima srece pa ...ma , bolje da cutim