Haha kakvi ste vi likovi :lol:
@H2SO4 hvala na odgovoru i savetima, bice mi od velike koristi. Samo jos da pitam da li je turanabol kvalitetniji ili je samo skuplji? Dianabol hocu da izbegnem jednostavno jer je u tabletama, a na ovom forumu lepo pise da je streroid u tabletama jako toksican jer prolazi kroz organizam i kroz jetru, cak sam procitao da bi bilo pozeljno uzimati neku zastitu za jetru ako se koristi dianabol. Hocu da jednostavno preskocim sve te komplikacije.
@KOLUNDZIJA da li da postavim na ovom topicu sliku ili moram da otvaram novi topic u onom delu sa slikama?
Pa da shvatio sam da se nisam hranio kako treba, to je definitivno. Ali ja nisam ni znao kako i sta da jedem, a nije mi padalo na pamet da potrazim na interenetu sve dok nisam krenuo na fax i dok mi neki kolage koga sam poceo da smaram za steroide nije lepo rekao da dodjem ovde i da sve lepo procitam. Ni onda to nisam uradio nego tek sada...
Iskreno- nisam se hranio kako treba. Iskreno- vezem po 3 meseca 5-6 puta nedeljno u teretanu pri cemu se maksimalno trudim, i onda kad ne bude nikakvih rezultata (ili kad budu minimalni) onda mi opadne moral maksimalno i onda krenem ko rekreativac 3x nedeljno ali se uvek trudim koliko mogu kad odem u teretanu. Idem uvek sam, jer kad idem sa nekim pola vremena provedem pricajuci sa njim. Da li pravilno radim vezbe? Iskreno- to vise ni sam ne znam, jer BUKVALNO svaki instruktor, covek koji vezba bilo kojeg uzrasta, rase ili nacionalnosti ima svoju teoriju u vezi svake vezbe. I to ne kratku, vec siroku i iscrpnu teoriju o svakoj vezbi. Tako da sam posle nekog vremena odustao od svega toga (od slusanja kretena i njihovih lovackih prica) i poceo da radim kako znam. Ponekad pitam nekog ili samo geldam ljude za koje smatram da su ozbiljni ali i to sve redje.
Pazi nisam ja toliko krupan koliko recimo mislis kad sam napisao 90 kila. Imam 90 kila ali sam i visok 203 cm... :shock: Imam jako malo sala oko stomaka ali to ima vecina ljudi, na ostalim delovima tela nemam uopste. Imam izduzene misice tako da shvatam da ce meni uvek biti mnogo teze da se nabildujem nego ljudima normalne visine, ali necu da prihvatim da je nemoguce...
E da, nisam ja rekao nikad da ce meni steroidi napraviti misice ni od cega. Rekao sam da cu uzeti adekvatne proteine, i naravno da cu povecati unos mesa. Nisam ja nista definitivno rekao, vidis da jos sve planiram i informisem se. Sad cu lepo da nadjem detaljnije o ishrani. Prvo sam i poceo da citam forum pre nego sto cu postaviti pitanja, da bi izbegao topic tipa: Zdravo svima, ja sam Inoslav iz Donjeg Mokrog Tabanovca i mene interesuje sta su to STEREJIDI i da li su losi po zdravlje jer su jednom moja mama i komsijina baba rekli da to nevalja i da to uzimaju samo DROGAROSI! :lol: