izaci iz puberteta a prethodno trenirati 5 i kusur god,naravno da sam mu rekao da ne uzima,ni ja ne bih,gurao bih jos pa i da u 2 god dobijem 1 kg ciste mase jos bih gurao al se spremam za takmicenje imam planove i radim ono sta moram,dal cu se kasnije kajati zbog toga ko zna,ali dosta njih je otislo istim putem u istim godinama ili cak i ranije jedno je trenirati da se pokazujes po gradu a drugo je izaci na binu i ukapirati kakva si picka bio jer se nisi dovoljno roknuo ili nisi ispostovao ishranu u fullu,mnogi takmicari su mi prepricali taj osjecaj u trenutku kada svi dobiju a ti gubis samo zbog neceg bez cega nije moguce takmiciti se i biti uvijek spreman.imati osjecaj da pucas na toj kilazi, toliko od mene poz
a dobijas neke velike pare kad izadjes na takmicenje ili sta?sto je to do tolike vaznosti?Mislis da je normalno da neko sa 18 god ima kuru iza sebe a da pre toga nije igledao stvarno vanserijski pa da kazes e ovo je potenicjal,greota da ga ne iskoristi na takmicenju?
Mislim ok je sve to takmicenje,bina wooow,prodjoh i to,ali ne vidim cemu u zemlji SRBIJI unistavanje tela ciljano da bi se takmicio!NEMAS OVDE VAJDE OD TOGA!NISI DORIAN JEJTS,da jesi vec bi to znao.
I sad si ti u fazonu,ma za 10 god imacu 120kg misica,jes oces q,imaces usranu jetru i sjebane krvne sudove ako se budes glupirao tako pocev od rane dobi.OK izadji na takmicenje jedared,ali nemoj da ti to bude presija vec nesto usputno evo kao ja,odradis jendom dijetu do kraja kad vec budes koliko toliko izbalansiran i kazes ok konkurentan sam izaci cu.Ali sad da trosis gomile para i godine zdravlja da se ti nesto ciljano spremas...glupost druze moj.