Cao svima dosta citam na forumu pa sam od skora poceo i o aas ali ima dosta stvari koje nerazumem i ne bih voleo da pravim svojeglave greske pa mi treba vasa pomoc.
Ovako u teretanu idem poslednje 3 godine aktivno sve pre toga zanemarljivo. Imam 23 godine visok sam 188cm i imam trenutno 92kg i procenat masti je trenutno za niansu povisen. Treniram kik boks 3 puta nedeljno i praktikujem jutarnji kardio oko 5km 4 puta nedeljno a nekada i vise sve zavisi od vremena. Sto se tice treninga sa tegovima radim pojedinacne grupe misica, a od skora sam poceo da primenjujem pedjine treninge sa intenzivnijim ponavljanjima i intenzivnijim treninzima. Sto se suplementacije tice pijem: Protein, bcaa, kreatin, beta alanine, glutamin i kada radim keto ubacim i neki sagorevac.
Sto se tice ishrane trenutno radim rotaciju na niskim vrednostima UH po danima(100, 150, 75, 110, 70, 120, 50)
A sto se tice belancevina unos je 2-3gr. Dosada nikada nisam koristio AAS i razmisljam se da odradim prvi put kuru pa me interesuje sta bih mogao za prvi put da uzmem i da li ovu svoju trenutnu ishranu mogu tretirati kao priming? Ako mogu da li nedeljom da ubacim npr 350-400 gr UH kao punjenje umesto 50? Zelja mi je da dobijem na misicnoj masi ali da osatnem sto je moguce suvlji pa me interesuje kakva bi ishrana trebala da mi bude?