Nisam hteo nista da komentarisem u tvojim temama, ali definitivno je da ti treba da rascistis prvo neke stvari u glavi.Ides skroz pogresnom filozofijom napumpacu se pa ce da me se plase.Jedi koliko mozes i postepeno povecavaj hranu, neces nabaciti 20 kg za mesec dana.
ne,ne,nikad mi nije cilj da tako uticem na druge osobe nego nikad se ne zna ,nikad se nece neko zalijecati na krupnog momka ako se slazes?OK smanjicu i jescu 5 puta na dan.... nego da ne smaram ljude sa novom temom a vidim da si iskusniji da li mislis da mi je ovakav trening koristan za izgradnju misica...
ponedeljak:grudi: sklekovi sa opterecenjem 3x 6-8 rep ,bench press 3x 6-8 rep,i pek dek 3x 6-8 rep
utorak:ledja: zgibovi sa opterecenjem 3x 6-8 rep,lat masina 3x 6-8 rep,i veslanje u donjem kuturu lat masine 3x 6-8 rep
sreda:odmor
cetvrtak:noge:cucanj 3x 6-8 rep,nozne ekstenzije 3x 6-8 rep, i leg press 3x 6-8 rep
petak:triceps i biceps:propadanja izmedju 2 stolice sa tegovima na koljenima 3x 6-8 rep,propadanja na razboju sa opterecenjem 3x 6-8 rep,i stojeci potisak na lat masini 3x 6-8 rep, biceps:zgibovi sa opterecenjem (ruke obratno okrenute) 3x 6-8 rep,bicep curls 3x 6-8 rep,i lat masina (ruke obratno okrenute) 3x 6-8 rep
subota:odmor
nedelja:odmor znam da je cudno ali ramena ne radim,ali inace mislim da mi je ovo dobar trening...daj mi tvoj savjet i neko iskusan kao ti neka mi da savjet,recimo pedja