Slazem se sa svima, sve ovo stoji, naravno, ja sam jos na pocetku teme napisao da sam imao volju kao penzioner, da sam bio obicna mrcina i da sam zeleo nesto da me pokrene iz stanja totalne letargije...
Znam da precica ne postoji, ali nisam mogao da trcim 10 minuta bez da mi dusa izadje na nos, disanje na isti je bila nemoguca misija...
Clen je uradio ono sto treba, lakse sam disao, vise sam se znojio, osetio sam efekat brze nego sto bih to uradio ovako na "suvo"...
Zeleo sam da probam, svi su me savetovali dobro, ali sam sasvim siguran da upotreba clena na 15 dana nije bila waste of time.
Sto se tice misica, znam sta sam imao, znam sta sad imam. Imam i radnike u teretani koji su pratili moj progres i dali mi instrukcije kakav mi je trening potreban. Kilaza koju sam skinuo u ovom periodu je i vise nego dobra.
Znam da smrsati i skinuti mast nije jedno isto.
Probao sam, shvatio sam sta se desava i ne sumnjam da mi je isti pomogao u skidanju dela viska. Napisao sam da zelim sto pre da se otarasim onoga cega mogu da bih nakon toga nastavio prirodnim putem sredjivanje svoga tela.
Nestrpljivost je nastala iz potpune letargije i tromosti, nisam mogao pertlu da vezem a da ne puknem. 15 dana je proslo, skino sam dobru kilazu, apsolutno se dobro osecam i usao sam u dobar trening.
Citajuci forum nisam naisao na neke teme gde je neko koristio isti i pisao nesto vise o njemu. Tako da je ovo samo iskustvo, sto ne znaci da treba raditi onako kako sam ja to uradio.
Naravno, sada ne mogu da znam da li bih to postigao bez istog u ovom intervalu i da li bih gubio misicnu masu dijetom, kruznim treninzima i cardio 3 do 4x nedeljno.
Evo je i slika pa uporedite pre i posle.
PRE:
POSLE (losije slike, sam sam slikao
)
Sta znam, ja sam zadovoljan, ima jos punoo da se radi