Evo nakon 35 dana dijete, treniranja 4x nedeljno (2 dana trening, dan pauze, 2 dana trening, 2 dana pauza)
Na pocetku bese ovako:
178cm, 90 kg, obim stomaka 100cm okruglo, obim grudi 108 cm, zadnjica isto - 108cm.
Jutros na vagi 83kg, obim stomaka 89cm, obim grudi 111cm, zadnjica se smanjila na 106cm.
Clenbuterol sam koristio 15 dana, 3x5, 4x5, 5x5. Doze od 3tab sam pio ujutru odmah ili pre treninga (svaki dan ispracen sa 3g Taurina), doze od 4tab 3 ujutru 1 pre ili posle treninga, dozu od 5tab 3 ujutru, 2 pre ili posle treninga.
Iskustvo - prva 2 dana tresenje ruku koje se vec 3 dan stabilizovalo i nije se javljalo ponovo sa povecanjem doze. Temperatura tela je kroz svih 15dana bila blago povisena, 37.5C.
Cardio trening se pokazao vise nego dobrim, nakon 5 dana osetno poboljsanje aerobnih kapaciteta, lakse disanje i dodatna energija nakon do tada standardnih 30 minunta na traci. Od 6og dana sam povecao cardio na 60 do 75min i bukvalno sam osecao da mi je onih 30min sa pocetka bilo neka vrsta zagrevanja, nakon 30min sam imao osecaj da mogu jos 2h da trcim bez problema.
Cardio je bio kombinacija (i dalje je) 20min brzo hodanje 6km\h, pa 5min trcanje 8.6km\h. Glavobolju sam osetio jedan dan sa povecanjem doze na 5 tableta koju sam uspesno resio Brufenom od 400mg.
Za 15 dana koriscenja preparata, ja sam izuzetno zadovoljan rezultatima, i sto je najbolje od svega, nisam imao nikakve propratne efekte i probleme.
U celoj prici oko sagorevanja masti nisam izgubio nista misicne mase, tako da verujem da postoji malo anabolickog efekta sa ovim aparatom - obim grudi povecan za 3cm, ruke nisam merio, nije bilo prioritet.
Ishrana je sredjena, profil mi je "flat" bez burenceta na stomaku. Sada ubacujem u pauzi od dve nedelje DynaBurn Xtreme 120 po 3 kapsule dnevno, da nastavim sa topljenjem masti.
Danas mi je 4ti dan bez Clena, znaci sa 5 tableta totalni cut - nikakvi problemi.
Okacicu sutra u toku dana slike koje su slikane pre 3 dana, pa mozete videti moju malu transformaciju.
Pozdrav svima.