To sam i ja pomislio, ali ne verujem da je placebo povecao toplotu koju osecam i ranije znojenje a kasniji zamor disajnih puteva.
Obzirom da prvi put uzimam clen, svasta je moguce.
Generalno, trebalo bi da dodje do blagog povecanja temperature upotrebom klena, od 0.5 do 1C u odnosu na standardnu temperaturu. Oko 1h nakon uzimanja bi trebalo da se izmeri i uporedi sa temperaturom pre uzimanja.
To je neka od teorija, ima ih mnogo, a nijedan jedini sajt, forum, sta god, nema dobre smernice. Tj. ima ih toliko, da neko ko zeli savet ili da nauci nesto jednostavno ne moze da dodje do prave informacije. Hbg, glupo je to.
Ja cu odraditi 2x2 nedelje, nije problem, mozda cu nesto i uraditi, nekome pomoci, a svakako cu nesto i nauciti.
Radio sam 2002. godine ECA stack, znam sta i on radi, to mi se ne svidja, znam kakvi su i burneri... Ma svacega je tu bilo.
Generalno, nisu velike kolicine, nije dug period, sanse za rizik su minimalne, zdravstveno stanje mi je odlicno, sem, eto, par kila viska. Taurin stoji na polici ako krene drhtavica, a i doze cu deliti u dva dela...
Belezim na papirce, pa cemo videti, samo ce biti smesno ako mi samo pomogne ishrana i cardio, a ja istripujem da je i clen pomogao