Citat: tenssa Novembar 02, 2012, 05:03:37 posle podneDefinisi to "prljav", ako mislis na bubuljice i navlacenje vode to ti kao sto rekoh ne zavisi od testosterona vec samo od ishrane...Evo jedno pitanje (koje je jedan dobar poznavalac ove materije jednom postavio na jednom forumu), zasto test depo (Enantat) navlaci vodu, a test propionat ne?Pa eto od mene neka logika, na depou mnogo vise vode navucem, sa istom ishranom, mozemo kenjati kako depo ne navlaci vodu vise od propia, ali to nije istina, ista ishrana isto soli..E Sad na depou jer sam voden i znojim se kao stoka i stalno isparavam, sreca pa se ja tusiram 3-4 puta dnevno, inace jedan dan propustim tusiranje i najebao sam
Definisi to "prljav", ako mislis na bubuljice i navlacenje vode to ti kao sto rekoh ne zavisi od testosterona vec samo od ishrane...Evo jedno pitanje (koje je jedan dobar poznavalac ove materije jednom postavio na jednom forumu), zasto test depo (Enantat) navlaci vodu, a test propionat ne?
Citat@tenssa - to sa bubuljicama ne zavisi samo od ishrane, na žalost... jedem, ajd da kažem, 90% čisto, i čistijije od 90% ljudi za koje znam a da su na hemiji, a evo Milan, Bukas i Velja mogu da kažu na šta su mi ličila leđa i ramena zimus i proletos...Ok, hvala na info, nisam zaista prije nigdje citao da ljudi navlace od depoa bubuljice, ali eto tebe...
@tenssa - to sa bubuljicama ne zavisi samo od ishrane, na žalost... jedem, ajd da kažem, 90% čisto, i čistijije od 90% ljudi za koje znam a da su na hemiji, a evo Milan, Bukas i Velja mogu da kažu na šta su mi ličila leđa i ramena zimus i proletos...
bubuljice i navlacenje vode to ti kao sto rekoh ne zavisi od testosterona vec samo od ishrane...