Aha... Ok, ok.... Nekako mi mnogo da unosim proteina pošto sam masTan. Upropastio me sedeći posao... :O Sad imam 115kg ali sigurno 32-35% masti....
Ma planiram keto jer mi je malo jednostavniji trenutno za ispratiti... Pa onda tamo za 4-6 sedmica mislim krenut lagano sa rotacijama. Samo da se opet uigram... Hvala Peđa.
Da budem iskren lakše mi je da se disciplinujem, a i problem mi je da odredim količinu max UH pošto imam baš zenut metabolizam. Em mi kasni insulinska rekacija, em mi je usporena tiroida... Više nisam pametan šta bi radio...
Pa jeste i to ali kažem, ne znam ni kako bi smislio neke varijacije. Radio sam varijacije iz one teme 1,2,3... To me je "radilo" jedno 4 nedelje i kraj... Posle nekoliko meseci sam opet isto probao ali nije bilo rezultata. Navikao sam se. Trebalo bi nešto menjati tu ali ne znam kako bi bilo najpametnije...
Ma nisu meni nule problem nego gornja granica UH. I sad pitanje kako štelujem onda masnoće? 0,5g po kgu? Jel valja ičemu rešenje 50, 0, 100, 0, 50, 100, 150?