Ne znam jeste li nasli resenje, ali ja sam imao problem sa 'prolivom' i rijesio sam to tako sto uzimam Whey 15-20min nakon treninga.Ukoliko ga odma popijem ~5min poslije treninga kroz 10-15min na WC sholju.
To bas hard core mesto, tusiranje hladnom vodom,nema zezanja:-)
Citat: Boban -ban Novembar 08, 2012, 07:12:07 posle podneNađoh ovu temum, pa da ne otvaram novu da pitam. Primijetio sam da sam u poslednje vrijeme netolerantan na šećer, baš danas nakon sat vremena me je proćeralo u WC, tj nakon što sam pojeo čvrst obrok. Do tad, sve je bilo OK. Zanima me, da li protein bez dekstroze znači? Dakle, samo sa vodom? Koristim i BCAA + KREATIN nakon treninga. Mada, sumnjam da su oni problem. I, da. Laktoza mi takođe smeta, to sam vidio po mlijeku. Mozda ti je problem u temp vode? Probaj sa mlakom vodom jer kad mu pljusnes pola litre hladne vode koja je pritom dobila na tezini od praska bude tesko za varenje i odmah ga izbacuje. Imao sam isti problem
Nađoh ovu temum, pa da ne otvaram novu da pitam. Primijetio sam da sam u poslednje vrijeme netolerantan na šećer, baš danas nakon sat vremena me je proćeralo u WC, tj nakon što sam pojeo čvrst obrok. Do tad, sve je bilo OK. Zanima me, da li protein bez dekstroze znači? Dakle, samo sa vodom? Koristim i BCAA + KREATIN nakon treninga. Mada, sumnjam da su oni problem. I, da. Laktoza mi takođe smeta, to sam vidio po mlijeku.