Evo da malo obnovim temu ,naravno sa starim slikama jer trenutno stanje nije za pohvalu
.. Posle takmicenja su krenule malo i povrede, opet ledja ,sad i tetive i tako u krug.. malo sam pauzirao sa treninzima i samim tim ni ishrana nije kako bi trebalo.. Nisam iskoristio period posle takmicenja tkz.revers ,jednostavno psiha mi nije dozvolila i nisam imao ni volje,ni snage da to odradim ,a da ne lazem i finansijski sam se istrosio i to debelo..ko je takmicar ili ko je bio takmicar zna o cemu pricam .. Ovakvu gresku sledeci put necu ponoviti ...
Ono sto sam hteo jos da kazem je to da sam se spremao natural ,dijeta se svodila samo na rotacije i visok unos proteina ,ni jedan dan nisam imao 0 hidrata , ali zato sam imao puno treninga..Hocu da kazem da se moze uraditi posao i bez nekih preterano teskih dijeta i rezanja kalorija ,sta vise da sam se spremao na hemiji verovatno bi islo malo drugacije ali zahvaljujuci mom treneru uspeli smo i natural nesto uraditi i ja se time ponosim .. I takodje sam dobio informaciju od jednog sudije da sam izgubio za jedan bod od decka koji je bio prvi , to mi daje jos vecu motivaciju za dalji rad..
Za koji mesec se nadam da cu se oporaviti i krenuti polako pakovati za tesku kategoriju jer i sad sam bio na granici.. imam neke planove i videcemo sta ce od toga biti.. Sad mi je cilj da odradim analize jer imam ustanovljenu manju varicocelu(prosirena vena testisa) i ako sve bude uredu vracam se u trening kako treba .. Za sad sam odradio analizu testosterona ,rezultat je 4 a za muskarce se vrednosti krecu od 3-10 , sto znaci da je prilicno nisko ali videcemo sta kaze urolog kad odradim i spermogram..