Citat: rapidsoft Oktobar 07, 2012, 08:29:24 posle podneCitat: BicepsPeak™ Oktobar 07, 2012, 08:10:43 posle podnee pa pravis budalu od sebe a ko ne vidi njegova stvar,vide se linije od plocica koje su pomjerene malo lijevo,i ovo na ruku si povecao triceps pa malo izgleda neprirodno,druga slika se vidi da si podlakticu povecao pa je ova crvena linija pomjerena,matori prso si Haha.. Smesan si ,majke mi.. Necu ni da se nerviram na ove tvoje komentare , idi kod ocnog lekara da ti nesto preporuci,posto vidim da ne moze da ti se dokaze .. Ugl triceps izgleda tako zato sto ga je lat potisnuo , a podlaktica pogledaj malo gde je kakva poza i probaj na sebi da presudis .. lol .. evo ti jedna slika podlaktice : http://imageshack.us/photo/my-images/11/photo0878m.jpg/ . I nemoj da smaras vise.. Hvala ROid rage
Citat: BicepsPeak™ Oktobar 07, 2012, 08:10:43 posle podnee pa pravis budalu od sebe a ko ne vidi njegova stvar,vide se linije od plocica koje su pomjerene malo lijevo,i ovo na ruku si povecao triceps pa malo izgleda neprirodno,druga slika se vidi da si podlakticu povecao pa je ova crvena linija pomjerena,matori prso si Haha.. Smesan si ,majke mi.. Necu ni da se nerviram na ove tvoje komentare , idi kod ocnog lekara da ti nesto preporuci,posto vidim da ne moze da ti se dokaze .. Ugl triceps izgleda tako zato sto ga je lat potisnuo , a podlaktica pogledaj malo gde je kakva poza i probaj na sebi da presudis .. lol .. evo ti jedna slika podlaktice : http://imageshack.us/photo/my-images/11/photo0878m.jpg/ . I nemoj da smaras vise.. Hvala
e pa pravis budalu od sebe a ko ne vidi njegova stvar,vide se linije od plocica koje su pomjerene malo lijevo,i ovo na ruku si povecao triceps pa malo izgleda neprirodno,druga slika se vidi da si podlakticu povecao pa je ova crvena linija pomjerena,matori prso si
Citat: m.o.p Oktobar 09, 2012, 06:58:33 posle podneCitat: rapidsoft Oktobar 07, 2012, 08:29:24 posle podneCitat: BicepsPeak™ Oktobar 07, 2012, 08:10:43 posle podnee pa pravis budalu od sebe a ko ne vidi njegova stvar,vide se linije od plocica koje su pomjerene malo lijevo,i ovo na ruku si povecao triceps pa malo izgleda neprirodno,druga slika se vidi da si podlakticu povecao pa je ova crvena linija pomjerena,matori prso si Haha.. Smesan si ,majke mi.. Necu ni da se nerviram na ove tvoje komentare , idi kod ocnog lekara da ti nesto preporuci,posto vidim da ne moze da ti se dokaze .. Ugl triceps izgleda tako zato sto ga je lat potisnuo , a podlaktica pogledaj malo gde je kakva poza i probaj na sebi da presudis .. lol .. evo ti jedna slika podlaktice : http://imageshack.us/photo/my-images/11/photo0878m.jpg/ . I nemoj da smaras vise.. Hvala ROid rageprevod?
CitatROid rageprevod?
ROid rage
Road rage is the extremely aggressive or hostile manner associated with taking large doses of steroids
CitatCitatROid rageprevod? CitatRoad rage is the extremely aggressive or hostile manner associated with taking large doses of steroidsHahahaha, a jesi mu ga i preveo Btw, postoji nešto što se zove Google, pa provjeriš kad te nešto zanima
A sta je problem sa ovim forumom,vise ne vredi ni kad neko dobro izgleda,koliko vas je imalo misice sa 15 godina..??Svi ste se rodili napucani vidim ja,umesto da date decku podrsku da nastavi tim tempom,koliko sujete....
Citat: Kolev Nenad Oktobar 10, 2012, 02:04:52 posle podneA sta je problem sa ovim forumom,vise ne vredi ni kad neko dobro izgleda,koliko vas je imalo misice sa 15 godina..??Svi ste se rodili napucani vidim ja,umesto da date decku podrsku da nastavi tim tempom,koliko sujete....zato ja i ne ulazim u takve teme i rijesen problem
Citat: Kolev Nenad Oktobar 10, 2012, 02:04:52 posle podneA sta je problem sa ovim forumom,vise ne vredi ni kad neko dobro izgleda,koliko vas je imalo misice sa 15 godina..??Svi ste se rodili napucani vidim ja,umesto da date decku podrsku da nastavi tim tempom,koliko sujete.... Ne udvostrucavam se toliko oko toga.. dosta mi je kad mi par ljudi daju podrsku i tako imam jos vecu motivaciju na treningu.. I hvala tebi i svim koji imaju normalne komentare..
ab-hancer?
Evo me opet.. Da pokrenem novu pricu.. Sredio sam malo bolje ishranu , ubacio sam 250gr belog pre i 250 posle , pre je bilo 150gr i pirinac za nekih 50gr i izmedju obroka ako sam bas gladan ubacim malo kikirikija .. I umesto jaja sam ubacio tunu i integralni hleb .. Od preparata sam jos uzeo BCAA Blast od SNI-a , i omega 3 .. I hteo sam da pitam koliko caps omega da pijem i kad i da li je dosta 12 gr bcaa pre i 12 gr posle treninga?