Kolundzija...hmm...recicu ti u NS!
Znao sam da ce tome sto sam napisao vaznost pridati samo oni koji zaista prate bodybuilding...a ti si jedan od njih!
IFBBpro...kada sam 2001 .godine otisao na Mr.O prvi put tada sam se nasao u cudu! Shvatio sam gde sam bio,sa kim sam bio i sta sam radio tek nakon nekoliko dana kada sam se vratio u Beograd! Milos Sarcev me je tada prvi put upoznao sa vecinom bildera koje sam do tada iskljucivo gledao u americkim casopisima. Od 2001. sam svake godine na Mr.O do sada (ukupno 6) i vremenom su mi mnoge stvari postale uobicajene,i mnogi najveci svetski bilderi su mi postali licni prijatelji kroz sve te godine,tako da ne mogu bas da ti dam adekvatan odgovor na tvoje pitanje sa moje trenutne strane gledista (ali mislim da su ti moje prve dve recenice odgovor na tvoje pitanje)!
Evo jos dve slike...jedna je sa Denisom koji je ovog puta definitivno isao na to da bude sto veci ali je zaboravio na bini da steze noge i da uvlaci stomak sto ga je skupo kostalo...i Dexter koji je vec hronicno dobar i spreman!