Da, zna se. Zagovaras onda svoj mix ili ipak imas kojeg favorita? A kakvo je tvoje misljenje kad je u pitanju X3M boost?
Citat: vinnie38 April 25, 2013, 01:52:08 posle podneDa, zna se. Zagovaras onda svoj mix ili ipak imas kojeg favorita? A kakvo je tvoje misljenje kad je u pitanju X3M boost?ja licno sam radim svoje NO i boli me pajamalo jacka ili ripped freaka sada u voj faziarginin,BA,crm,bcaa,glm,200 mg coff i RED 850 i vozi misko
takodje i novi hemo rage nista posebno ne radi..kako je krenulo pocecu sam da pravim svoj NO..kao sto Pedja kaze - znas sta dobijes na kraju!
Citat: Pedja_Petrovic April 25, 2013, 02:04:55 posle podneCitat: vinnie38 April 25, 2013, 01:52:08 posle podneDa, zna se. Zagovaras onda svoj mix ili ipak imas kojeg favorita? A kakvo je tvoje misljenje kad je u pitanju X3M boost?ja licno sam radim svoje NO i boli me pajamalo jacka ili ripped freaka sada u voj faziarginin,BA,crm,bcaa,glm,200 mg coff i RED 850 i vozi miskoImam jedno pitanje oko ovih custom made reaktora.Posto ja uzimam Kre-Alkalyn 4 kapsule umesto monohidrata,ne mogu da podnesem obican kreatin,uz to hocu da ubacim i kapsule arginina,tirosina i taurina,za svaki od ove tri stavke po 2 do 4 grama. Da li je ovo mnogo kapsula za gutanje? Ovo sve izadje manje vise 10 do 15 kapsula sa kofeinom,da li je ovo mnogo i kako ce sve to organizam da prihvati i obradi?
Beta alanin prah,arginin prah,Kre-Alkalyn 4 kapsule,taurin 3 kapsule,tirosin 4 kapsule,kofein jedna tableta. Ovo sve izadje na 11kapsula plus jedna tableta,jos ako se uzme i jedna tableta tribulusa Nikako ovo da smislim drugacije,taurin i tirosin nema u prahu.