dobro je shto ste vi svi ibbf prvaci pa imate chime potkrijepiti.. ja igram fudbal,od toga zaradjujem i zivim,da imam afiniteta samo prema bb vjerovatno da bih prichao drugachije,ali za sad je ovako kako je i to se nece mijenjati..
ajd polako,idemo redom
1.Alkohol smanjuje nivo testosterona u krvi
2.Alkohol povecava nivo kortizola(hormona stresa)
3.Alkohol dehidrira(sto ti apsolutno ne terba jer je voda jedna od esencijalnih stavri za izgradnju misica) da ne pominjem koliko je btina u sportovima snaga,izdrzljivosti
4.Alkohol su prazne kalorije,cim akzem prazne ne treba da ti crtam gde ce to da ode
a taj tvoj argument "Ima B vitamina u pivu pa aj ga pijemo jedno na dan" Je kao da kazem"E,pa u blatu ima minerala,ajmo svi po kilo-dva blata dnevno da pojedemo".
znaci,sto ne bi prosto suplementirao ishranu vitaminom B nego pio pivo??Mislim extra je to sto nasi sportisti i piju i puse i drogiraju se,al dal bas treba tako,ne verujem.
A to sto pricaju treneri nazalost mogu i poverovati
pogotvo koliko nam sjajno ide u sportu zadnjih nekoliko godina
A treneri nazalost blage nemaju o nutricionizmu,ali blage.Znaju da ti naparve maestralne startegije za igru,nacin treninga...ali za nutricionizam su duduci totalni!
ja sam ti tamo stavio po stavkama neke argumente,pa evo izvoli diskredituj ih.Hvala