Sto svi poredite sa Nemackom? Kad nam plate budu kao tamo, placacemo prevoz bez problema. Kad vozac bude ukljucio klimu na 40 stepeni, placacemo prevoz.Kad plate ne budu kasnile,pogodi opet-placacemo prevoz. Kad meso ne bude preskupo, kad gas i benzin ne budu privilegija bogatih itd
On je STRANAC. Ne zanima me kakva je njemu plata onda - ako ima da studira u BG-u kao stranac, ima i da plati kartu... mani se tvojeg predjenja i volje da bijes sve sto se ne slaze sa tobom, ovo nema nikakve veze sa time da li je cena karte realna!
Ok starnac je,automatski to povlaci d aje pun para cim moze da studira ovde...kao sto su sigurno i kinezi puni para cim mogu da dodju cak iz Kine do Srbije d arde ovde.Extra
Poenta:NEMA KARTU-DAO JE LICNU,NAPISI MU KAZNU STOKO KOMUNALNA!
inace meni se pre tri nedelje otprilike desilo da se vracam ujutru pre 6 sa bezanije kuci,i pred brankov kontrola i jbg samo sam kljuceve imao pri sebi a zurio kuci jer moram do 7 da se vratim na nbg pocinje mi smena...anyway kazem dajte ljudi jos jednu stanicu samo imam,nosim inace personalnu bus plus evo vam licna jbg.Ne nece da pisu,izadjite iz autobusa...reko necu zurim jako,fin ton.I kao zove riba nadrkano komunalca,vidis dotrcava i dere se jos lik onako spreman odma da se fajta "Ma koje derle pravi problem odma meni ujutru sad ce da vidi" i naravno ugleda mene,ustukne,i nista reko zovite policiju ja se ne mrdam i puste bus na kraju...UGL da je bio neko sitniji ili eto bas neko derle,ovaj nadrkani kreten bi sigurno i tu napravio neki fizicki prestup.Neizivljena stoka. A tacno znam kakve sve budale primaju u komunalnu,znam ih podosta i strasno je kad pomislim ko treba da kao zavodi red.
da ne pominjem za ovu bus prevaru,moj ortak im je povezivao servere u glavnom sedistu i naravno svaki dinar koji otkucate,ide pravac Istanbul. Koliko su para namlatili sa ovim karticama do sada su mogli malo da urede gradski prevoz,al qrac,samo se neko govedo jos vise bogati.Gadi mi se ceo sistem.