Fotki neče biti, bar zasad, jer meni to ne odgovara. Stavio sam podace i kod tih 80kg sa bf od 7% neka predstava valjda da je, a za neko takmičenje..daleko od toga. Sve je moje osobno zadovoljsto ali ako ti se čini, da sam komplikovan, pa jbg..takav jesam, nema kod mene ništa na pola..black or white Jednostavno želim ovaj put nači optimum, to znači da se minimalno umastim, jer radi svih predpostavki ne želim opet radit neku dugu i rigoroznu defku. Moje godine, bioritam i posao toga ne dozvoljava. Ipak sam pročitao nekoliko tema ovdje koje izpadaju mnogo komplikovaniej nego majo, pa onda neznam u čemu je problem?! Ali svejedno hvala za pomoč, ako ti smeta, ignoriraj.
A što se dizanja masti tiče, pa baš to mi se ne čini nekako ok. Unos uh je umeren, da ne kažem visok i zadnji put kad sam slično radio, dakle visoko masti i uh, nije se baš dobro završilo. Zato špekuliram, da podignem B.
I još jednom, ja se izvinjavam, ako sam stvarno tako komplikovan ali ovu temu sam otvorio baš zato, da mi pomognete i kad želiš nešto napravit kako treba i tražiš alternative putem greški, koje si nekad napravio onda je svaki detajl važan.
I hvala još jednom za strpljivost